Slide-A-Lama

Slide a Lama

Mirabilis •  KibaGames (Browser)
07.02.2005
2016

freeware
ano

Jedná se o jednu z her komunikační aplikace ICQ. Dva hráči hrají proti sobě hru, která připomíná výherní automaty. Pod hrací deskou je 10 lam, každý hráč jich má 5.

Cílem hry je získat co nejvíce bodů. Hráči se střídají v umístění kamenů do hracího pole za ziskem bodů. Pokud se někomu podaří umístit tři kameny vedle sebe (i nad sebou) získá patřičný počet bodů. Celou hru pozorují lamy a podle zisku bodů přechází mezi hráči (za každých 60 bodů rozdílu 1 lama). Vyhrává ten, kdo získá všechny lamy. Lamy se mezi sebou pošťuchují, ukazují na sebe, nebo nadávají na hráče.

Poslední diskuzní příspěvek

• Browser 80
Naprostá legenda z legendárního ICQ. ICQ letos zaniklo ale tahle hra žije dál! Sice už to není taková sranda jako před x lety, kdy jsme to hráli hodně v pubertě ale i tak je stále dobře hratelné.

Spousta z vás tuhle hru určitě zná. Je to podobné výherním automatům a pomocí logiky i náhody je potřeba nahrát co nejvíce bodů.

Co se týče hraní v roce 2024, je to prakticky stejné. Jediný rozdíl je v tom, že se hraje proti random lidem, což myslím na ICQ nebylo. Hra je stejně chytlavá jako před lety, obsahuje stejné zvuky, má lepší barvy a i lamy mají více barev oblečků.

Pro: Nestárnoucí legenda z ICQ, která po letech funguje naprosto skvěle i na nových systémech v prohlížeči. Servery fungují a hráči jsou stále dost aktivní.

Proti: Někdy zdlouhavé, hra nefunguje v prohlížeči v mobilu, což je celkem škoda.