Tak jsem teď zjistil, že oni snad dělají hru ze světa Vampire: the masquerade. Zdroj AI. Je to blbost nebo ne? Edit.: fakt, že jo. Mají to i na stránkách. Tak v to jsem úplně nedoufal.
@Feidias (26.07.2026 08:58): Terminátor je opravdu skvělý, taky doporučuju! Ta atmoška <3
RoboCopa bych si zahrál taky, ale když k němu takový vřelý vztah nemám a z gameplay videí mě moc nezaujal.
@Tarhiel (26.07.2026 14:35): rozhodně mě zajímá co právě kutí:). Jak už jsme se nu párkrát bavili.
@Feidias (26.07.2026 08:58): Termiš je skvelý, choď do toho. Ramba by som tiež vynechal (celkom by ma zaujímalo, ako by to poňali dnes (remake), s tými skúsenosťami, ako majú teraz) :)
@Garret (25.07.2026 08:33): celkem mě láká ten Terminátor. To asi dám dříve než toto. Ramba asi vynechám:).
@Feidias (25.07.2026 07:06): jsem docela rád, že mezi původní hrou a tímhle mám rok odstup, protože hned po RC bych ten UB splival asi ještě víc....
@Garret (komentář): vidíš! Furt váham, protože mě právě to prostředí odradilo. Na Rogue City mě nejvíce bavilo to mini open world město a tady je věž.
@Paul (09.04.2026 09:04): ajo, datadisk, toho jsem si nevšiml. Myslel jsem původní hru, ta byla určitě. Moje chyba..
@veselykralicek (09.04.2026 08:37): Unfinished Business už bylo někde 90% off?
@Paul (08.04.2026 22:33): zrovna tohle podle mě bývá dost často ve slevách. Já to kupoval jen proto, že to mělo 90% slevu.
Fanatical má skvělej deal obou her - Rogue City a Unfinished Business - za 10 eur.
Ale pozor, jde o jeden klíč co aktivuje obě hry. Nelze tedy RC darovat, pokud už to máte. Ale UB za 10 eur je taky slušná cena.
Hehe, obrněnci mají slabinu v rozkroku i s animací.
@Yokolobuna (19.07.2025 22:35): to ujde! Základní hru jsem hrál nějakých 18 hodin.
@Paul (17.07.2025 21:21): na HARD mi to trvalo tak 13-14 hodin (celkově jsem to hrál kvůli bugu ještě o něco delší dobu). Takže asi celkem slušný.
Dredda bych si nechal líbit.
@mazar1234 (18.07.2025 14:01): přesně tak!:) Tedy, teď si to nacvičili a příští hra od Teyonu bude...
Tak že je to Robocop ako Judge Dredd (alebo Raid Redemption)- celé sa to odohráva v jednej budove.
Hmm, zatím je co hrát, putuje to do wishlistu. Jsem zvědav co bude Teyon dělat dalšího.
@Paul (17.07.2025 21:21): Gman říkal, že to je proper datadisk
@Paul (17.07.2025 21:21): Súdiac podľa veľkosti installeru, ktorý je skoro rovnako veľký, ako pôvodná hra, by to mohlo byť podobne dlhé :O
@Tarhiel (17.07.2025 18:02): Jak to má být vůbec dlouhé? Četl jsem že to snad původně bylo DLC, ale pak z toho udělali standalone hru.
A je to vonku.