Vzdycky jsem si myslel, ze TeamSpeak je hrozny. Ventrilo ujde (respektive uslo pres nejakym tim rokem). Mumble taky ujde.
To chci videt jak dame vyssi obtiznost ;) . Chce to vic chodit spolu, vic si pomahat a vybirat lepsi mista na braneni. Indian hral na ty nizky levely uplne skvele.

Ja mel taky lagy, podle me to bylo serverem anebo tam pridali v patchi nejake efekty, co uz mi nezvlada grafika.

Chtel jsem vas pozadat, abyste zvazili pouziti hlasove komunikace. Podle me je mnohem vetsi sranda, kdyz spolu lidi mluvi... a navic jako bonus zdaleka tak casto neumiraji. ;-)
A já si musím dát dohromady síť/net, plus se zorientovat v tom "novém" shopu... Sakra, já to fakt nehrál už sto let.
Tak škoda že nakonec jsme hráli jen 4, chce to hrát v 6ti na nějakou vyšší obtížnost a pořádně to zakempit. Ale tak věřím že příště se nás sejde víc a nebudeme tolik wipovat :)
Další kandidáti jsou: Art, Bodkin, Nate. Co to dát předběžně na středu od 20:00?
Zdar, jak jsme se domluvili na srazu, provedeme Steam KF event.
Kandidati do jednotky jsou: Ja, Ugraugra, Garion, Indian, Virus, Karasman (jen kdyz si to nainstaluje, ted kdyz to ma koupene). Jestli mate nekoho dalsiho nebo jsem na nekoho zapomnel, prosim doplnte me - ne vzdy se nejspis sejdem v plne sestave.

Hodi se mi kterykoliv den vecer od cca 20-21 hodin pocinaje dneskem.
Tak dnes se daří, už mám offices a biolabs na suicidal, ten patriarch je proti fullzerk týmu s motorovkama prostě bezmocnej :)
Kam spechas? :P Jinak necekam, ze budu moct hrat castejc nez cca 2x tydne.
Jo, klidně to projedeme, ale chtěl bych co nejrychlejc začít plnit ty suicidal mapy.
Tak jsem koukal a nemam Aperture a cirkus ani normal, to bych rad zahral, jinak je mi to jedno (muzeme splnit requesty ostatnich), ostatne Icebreaker byl tvuj request :)
Uz mas snad vsechny mapy na normal/hard? :) Ja urcite nemam tu cirkusovou a to snad ani na normal, nevim, jestli jsou i nejake jine nove mapy.
Uvidíme jak se to sejde, ale asi bych chtěl začít expit dema, takže bych tvého sharpa asi dost sral.
Takhle to hraju, ale bohužel ostatní většinou dřepí u obchodníka až do konce, pak zjistim že se zpátky vrátil jeden a ostatní zmateně pobíhají na zádi lodě, takže s kolegou supportem zabijeme 2 FP a pak chcípnem, načež do minuty následuje wipe. (takhle se mi to stalo dneska :D).
Rada do zacatku - da se udelat na nejvyssim bode lodi, ale je treba si dat pozor na obchodnika, je nutne vybehnout driv, aby se to dalo rozumne stihnout. Tri lide u jednech schodu a tri u druhych.
Mohli byste zítra v 8? Zkusil bych zezačátku něco jednoduššího. Třeba Icebreaker na Hard :)
ViRus: On ani začátečník není problém. Jak píše ugraugra, tak se to dá udělat rychle za pomoci jedné potvory a ještě často ohně (například na Farmě), ale i kdyby si začínal, tak není problém Tě na Normal a i na Hard udržet na živu, než Ti to přejde do krve :).

ugraugra: Mohl bys počítat se mnou, jakožto berserkerem lvl 6 ;).
Čím dál tím je to lákavější, kvalitní spolupráce hmmmm, rád bych se přidal, ale ještě jsem to nehrál a jsem totální noob takže asi nic pro vaší nabušenou družinu, ale pokusím se potrénovat no a možná mě někdy přiberete :-)
Ja samozrejme mluvim o lvl 6, ne o zadnem manickovi na lvl 3 :) Obtiznost hard/suicidal.

Jinak jsem holt zamestnany clovek, uz nemuzu porad jen hrat :)
Nevim no, já teda když vidím jak se pyro snaží usmažit scraka, kterej se začne cukat, přičemž sharpshooter ho kvůli tomu nemůže pořádně trefit, načež chytí rage a začne řezat všechny okolo, tak na toho pyra řvu. Ale tak zase záleží jakou hraješ obtížnost.

Takže tým zatím: já, Art, Bodkin, Nate, Garion? :) Ještě to chce jednoho, navíc jak znám Gariona... toho někam dokopat :P
Scrake taky bez problemu. Ale s naboji problem byva, to mas pravdu, proto se to dela tak, ze on koupi plamenomet a hodi ho na zem a treba berserk si ho vezme a potom mu ho da, az je potreba.

Ja ho jinak taky nemam rad, jen rikam, ze pokud je zahrany dobre, vyuziti urcite ma.
Tak jelikož nemusí nabíjet, tak ty malé potvory sejme (i když nevím jestli na HoE mu vystačí "náboje" :D), ale jak si říkal, proti Scrakovi, FP či nedejbože Patovi si neškrtne. A navíc ty jeho plameny dělají pořádný bordel, v kombinaci s výbuchy od dema je to místy tak neskutečně chaotické, že raději volím Commanda, který se Scarem ty malý šmejdy vystřílí taky a bez bordelu.

Celkově pyra nemám rád. Na normal/hard obtížnost je ještě ok, ale dál preferuji jiné.
Pyro na lvl 6 dokaze sam zabit uplne vsechny ty mensi potvory (ve vsech 10 kolech), mam dojem, ze problem mu dela az FP nebo Patriarch.