Já jsem pro. Zrovna dnes jsem dal Commando na lvl 4 a sharpovi k 5 chybí necelé dvě stovky headshotů.
Hezká myšlenka. Přeju hodně štěstí s realizací :) Ale jo chtělo by to DH CLAN pro jakoukoliv oblíbenou multiplayer hru.
Ted mi byla vnuknuta myšlenka, že bychom mohli složit nějaký stálejší tým z lidí odsud a stejně jako jsme to dělali ve Flatoutech se jednou za čas domluvit a zkusit dát nějakou mapu s cílem splnit achievy typu "dohraj mapu na suicidal/hell on earth obtížnost". Začal bych plnit achievy na suicidal obtížnost, na to vám stačí lvl 3 postava a tréning :)

Představuju si to tak, že se domluvíme na ideálním složení týmu (třeba 2x support, medic, demo, commando, berserkr) a každý bude hrát primárně za classu, kterou si vybere.
Bodkin: Az opravim PC, kotel, komodu, vymaluju, udelam boudu pro psa a dokoupim zbylej nabytek, myslim, ze se domluvime :)
Jojo, ten Ice Breaker je pěkně hnusnej... Zkus se pak ozvat, občas to pařím (ještě se Zdendinem, taky tu na DH je).
Hraje to tu někdo? Potřebuju udělat mapu Ice breaker na Hard. Je nějaká prokletá.
Heh, mě až pozdě napadlo, že jsem se mohl dostat do průseru. Ale nebylo to tak zlé. Kdybych jel od začátku, tak bych snad umíral míň.
Hard, ale jelikož se do týmu dostanou na tuhle obtížnost vždy tak 2-3 lidi co netuší která bije, tak je to těžší jak suicidal (kde většinou hrají jen ti co to umí). Ale tak zkoušel jsem to kvůli achievementu :) Kdybych to uměl lépe s katanou tak bysme to dali. Musim potrénovat s berserkerem.
Tak hrál jsem to i s kamarádem, který hraje za Sharpa nebo Support a nebyl problém, abychom oba přežili. A můžeš za berserkra nebo medica hrát také, tak si nestěžuj ;).
Asi takhle - tobě se to kecá, když hraješ za berserkera, co má zrychlený pohyb, takže tě to vůbec nemusí trápit ;)
To, že se v ní neorientuješ neznamená, že je příšerná ;). Její velikost je skvělá, protože musíš spolupracovat s lidma a snažit se, aby si neumřel, protože je to téměř jediná (s farmou) mapa, ve které to k obchodníkovi nemusíš stihnout.
Já tu mapu neodsuzuju kvůli bugu, ale kvůli tomu že je celá naprosto příšerná. Bugy jsou jen jeden z bodů proč tomu tak je.

A v cirkusu se dá taky hezky vylézt nahoru, kam na tebe nikdo nemůže :)
200 hodin přes dva roky.

Potvory se nám sekly i v Labs, Office a dalších. A odsoudit mapu kvůli tomu, že se Ti jednou objevil bug je trochu zvláštní. Osobně mám rád všechny mapy a hraji je podle nálady všechny a hospital je skvělá, protože její uličky jsou dostatečně prostorné, abych tam mohl s berserkrem manévrovat, takže nevidím důvod, proč na tu mapu nadávat. A když Ti vadí bugy, tak ve vánoční mapě se lze stále schovat před vším kromě patriarcha na jednom místě.
Asi dva roky, nahráno přes 250 hodin. A ty?

O tom bugu v Londonu jsem věděl, ale to byl takový neškodný glitch, když se ti sekne potvora za zdí a nemůžeš jí sundat, tak to je horší. To by mě teda pak zajímalo jakou mapu považuješ za horší jak HH?
Jak dlouho tu hru hraješ? Například London měl přes rok bug, že si mohl nakupovat u jednoho obchodníka... Každá mapa měla své bugy a zrovna Hospital je dostatečně přehledná mapa, pouze nesmíš umírat, a když už umřeš, tak by si měl hrát s někym, kdo Ti nakoupí nebo schová zbraň, dá peníze... Raději hrát sám, než s náhodnými lidmi.
Jo, s přehledem nejhorší. Špatný design - velké jako kráva, člověk po respawnu občas nestihne doběhnout k traderovi !!!, uvnitř jsou všechny místnosti skoro stejné, je to bez nápadu, i když jsem to hrál několikrát, tak jsem stále totálně netušil kde jsem, je to zabugované - jednou se nám ve wave 9 sekla potvora venku za zdí a nešla trefit a jestli tam je ještě bug že se můžeš schovat před patriarchem, tak nechápu jak takovýhle shit mohli zahrnout do achievementů.
Hospital horors a nejhorší mapa? Naopak je moc fajn a je (nebo byl) tam bug, ve kterém se mohl hráč schovat i před Patriarchem...
Ok nejhorší mapa ever - hospital horrors. Že já se na ní nevykašlu. Blbý achievy.
Ta nová mapa je dost těžká, není tam moc míst kde se dá kempit. A noobové nespolupracují a radši pobíhají po mapě a chcípají :)
Mozna bych dal nejake mapy (co nemam dohrane) na Suicidal pripadne asi cokoliv na Hell on Earth.
Tak si říkám, že už bych to měl taky zkusit nainstalovat, když jsem si to asi před rokem na tom Steamu ve slevě koupil... :-)
no paráda, čím dál víc lidí na hru :-)... já mužu klidně teď :-)
Safra, jestli zas někdy půjdete, tak hoďte invite. Suicidal bych zkusil, zatím jezdíme s kámošem Hard. Mám level 6 medica a 5 sharpshootera, zbytek se krčí někde dole. :-)
Pruboval jsem to a opravdu tomu dost srazili obtížnost. Na Normal jsem dělal školácké chyby a nešel jsem pod 75 života. :-/ Hard? :-D
bodkin: nejsi sám, já sem si to ted teprve koupil takže sem na nule :-)
No já jsem na to taky tak půl roku nešáhl, ale oni suicidal zjednodušovali, tak to bude pohoda.