Skvělý epilog ke trilogii her sledujících osudy pracovníku Sigmund Corp. s nečekaným pravým hákem směřujícím right in the feels. Že mě někdy dojmou ponožky v sandálech nebo maják, bych nečekala.
Plážovou idylku v resortu střídají vtipné nebo naopak filozofické rozhovory a než se člověk naděje, je konec (herní doba dvě hodiny). Minihry jsou povedené a zábavné, lze si jimi prodloužit herní dobu třeba o další hodinu.
Spoilovat příběh nebudu, ale finální twist má silný vibe alá Clair Obscur. Nevím jestli tleskat, brečet nebo obojí. Jako stand-alone titul to nemá smysl hrát, ale jako poslední třešničku na dortu za trilogií To the Moon, Finding Paradise a Impostor Factory, je to zasloužená odměna v podobě závodní dovolené.
Katt
Pro: parádní epilog k sérii her
Proti: krátká herní doba