Strategická hříčka Go Home Dinosaurs! cílí především na mladší publikum, kdo jiný ocení roztomilé veverky bránící své barbecue před bandou nenažraných dinosaurů?
Úkolem ve všech 60 úrovních je porazit dinosaury dříve, než se dokodrcají k vašim steakům. V základě se jedná o shora viděnou tower defense, kde kolem cest, kudy dinosauři chodí, budujete kulometná hnízda, sněžná děla a zmenšovače, či jim rovnou do cesty hodíte hlasitého DJe. Každá stavba má jiný tvar a kolikrát se musíte kvůli nedostatku místa ve výběru arzenálu omezovat. Samozřejmostí je postupné odemykání věží a bonusů.
Herní výzva č. 8 - Cesta do pravěku
To je ale blbost :D Veverky mají velký hlad a chtějí si prostě grilovat barbecue a chillovat. Ale to se nelíbí místním dinosaurům, kteří mají taky velký hlad! Hra je typickým příkladem žánru tower defense a od svých známějších kolegů se ani příliš neliší. Jak je známo u tohoto žánru – zbraně, síla nepřátel a obtížnost značně stoupá. I v této hře, která je zaměřena spíše na dětské publikum. Poslední levely a jsou extrémně těžké. Ale paradoxně jsem měl největší problém s 3 levelem od konce než s těmi úplně posledními :)
Postupně si člověk osvojí ideální zbraně proti nebohým dinosaurům a také taktiku, která v 90% map funguje. Až v obtížných levelech je třeba zkoumat nové taktiky metodou pokus omyl. Po porážce prvního bose se veverky rozhodly, že pojedou do zimních krajin, kde očekávají klid. Nic nebude! Dinosauři je našli a opět je chtějí vyžrat. Dinosauři nafasují vkusné zimní oblečení a zkouší opět ulovit kousek toho bbq pro sebe. Naštěstí se veverky umí statně bránit.
Hra je opravdu zábavná a jak tady zaznělo, je to tip hry, kdy stačí jeden – dva levely denně a v pohodě to člověk za nějaký čas dohraje :) Na závěr musím ocenit druhy dinosaurů a zbraní a taky vtipné hlášky veverek. Také zvuky a hudba jsou fajné :)
Outro mě pobavilo.
Outro mě pobavilo.
Ross
rikuhahl
Pro: Skvělý level design, druhy zbraní a dinosaurů. Zvyšující se obtížnost a vtipní bosové.
Proti: /