If it's not broken, don't fix it.
To co fungovalo v Tsushimě, funguje i tady. Poutavý příběh, nádherný rozmanitý svět, zábavné vedlejší aktivity a atraktivní soubojový systém. Je to v podstatě stejná hra, jen obohacená o pár drobností (táboření, vlčice, malování..) Postoje vystřídaly zbraně, jinak se combat nijak zásadně nemění. Musím ale říct, že třeba takovou kusarigamu jsem si vážně zamiloval a nedal ji z ruky.
Co hře trochu podkopává nohy je samotný příběh. Neříkám, že by byl nějak špatný. Až na pár nelogičností jsem s tím vlastně v pohodě. Ale Tsushima nastavila laťku hodně vysoko. Tam byl příběh opravdu silný a táhnul. Yotei a cesta za pomstou je prostě slabší. Je to sice ok, ale to je všechno. Not great, not terrible. Navíc Atsu mi ani zdaleka nebyla tak sympatická jako Jin.
Richmond1
Hazz
Avathar
raisen
Bursoft
Hakha
Pro: Grafika, soundtrack, rozmanití bossové, nové a krásné prostředí