FIFA 13 pokračuje v úspěšné sérii FIFA, která v posledních letech dokazuje, že má na trhu nejdominantější postavení, co se fotbalových simulátorů týče. Tak jako každý rok, i letos nám vývojáři slibují lepší animace, fyziku míče, lepší umělou inteligenci, reálnější pocit ze hry a tak dále.
Mezi nejvýraznější prvky patří jistě First Touch Control, neboli rychlá práce při zpracování balonu a následné přihrávky či plynulejší pohyb míče na kopačkách. Hráči mají být důraznější jak s balonem, tak i bez něj. Lepší umělá inteligence se postará o nabíhání do prostoru spoluhráčů nebo o tvrdší obranu. Změny se dočkal také management a bude mnohem těžší verbovat nové posily - hráči totiž mají i vlastní pocity a názory a dostat je z jejich milovaného týmu bude těžké.
Pro českého fanouška je smutnou zprávou absence Gambrinus ligy, dobrou je však možnost zvolit si český komentář Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného.
Pro českého fanouška je smutnou zprávou absence Gambrinus ligy, dobrou je však možnost zvolit si český komentář Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného a návrat národního týmu.
FIFA 13 pokračuje v úspěšné sérii FIFA, která v posledních letech dokazuje, že má na trhu nejdominantnější postavení, co se fotbalových simulátorů týče. Tak jako každý rok, i letos nám vývojáři slibují lepší animace, fyziku míče, lepší umělou inteligenci, reálnější pocit ze hry a tak dále.