FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13

PS2
28.09.2012
FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13 FIFA 13
sportovní > fotbal *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano ano ano

FIFA 13 pokračuje v úspěšné sérii FIFA, která v posledních letech dokazuje, že má na trhu nejdominantější postavení, co se fotbalových simulátorů týče. Tak jako každý rok, i letos nám vývojáři slibují lepší animace, fyziku míče, lepší umělou inteligenci, reálnější pocit ze hry a tak dále.

Mezi nejvýraznější prvky patří jistě First Touch Control, neboli rychlá práce při zpracování balonu a následné přihrávky či plynulejší pohyb míče na kopačkách. Hráči mají být důraznější jak s balonem, tak i bez něj. Lepší umělá inteligence se postará o nabíhání do prostoru spoluhráčů nebo o tvrdší obranu. Změny se dočkal také management a bude mnohem těžší verbovat nové posily - hráči totiž mají i vlastní pocity a názory a dostat je z jejich milovaného týmu bude těžké.

Pro českého fanouška je smutnou zprávou absence Gambrinus ligy, dobrou je však možnost zvolit si český komentář Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného.

Pro českého fanouška je smutnou zprávou absence Gambrinus ligy, dobrou je však možnost zvolit si český komentář Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného a návrat národního týmu.

FIFA 13 pokračuje v úspěšné sérii FIFA, která v posledních letech dokazuje, že má na trhu nejdominantnější postavení, co se fotbalových simulátorů týče. Tak jako každý rok, i letos nám vývojáři slibují lepší animace, fyziku míče, lepší umělou inteligenci, reálnější pocit ze hry a tak dále.