@
kristmeister (13.03.2025 11:32): V a Johnny se zároveň shodnou, že ve světě s tak hluboce zakořeněným vykořisťováním a nespravedlností jsou tyhle akce tak trochu o hovně. Zvlášť při zjištění, že po Johnnyho rebelském útoku před lety korporace ještě zesílila. Ale jistě máš pravdu. Všechny konce mají své místo a tenhle bych i vyzkoušel. Jen je prostě trochu přepálenou a ukrytou variantou, že se V a Johnny naladí na obdobně výbušnou notu.
@
Gordon (13.03.2025 11:15): Tahle stránka mohla a žel nebyla dostatečně využitá, protože hráč není ani V, ani Johnny, ani žádný další aktér - V a Johnny jsou dvě hotové osoby, které se příležitostně ovládají. Původně sis měl, co si tak vzpomínám, vytvořit postavu a nechat ji kolidovat s jejím volitelným dětským hrdinou. Nakonec se však patrně přepisovalo a vzniknul z toho kompromis o krádeži osobnosti, kdy úlohu průvodce zaujme slavný herec, který se špičkuje se svým osobnostně vyhraněným hostitelem. I tak mohla být dynamika mezi hráčem, V a Johnnym vyřešena nápaditěji.
Přímo k tomu, co píšeš, se váže asi největší nejasnost, na kterou jsem narazil. Při vztahu s Judy tě později, v mém případě během Phantom Liberty, zkontaktuje její babička, ať jí o sobě něco povíš. V jí může odpovědět, že píše tomu, kdo vzal věž Arasaky útokem. Divné na tom je, že V tou dobou žádnou akci, která by se týkala věže Arasaky, nepodniklo. Chyba scenáristy? Vtípek ze strany Johnnyho, který jakože na moment převezme otěže? Těžko říct.