Connection: The Nightmare Within

25.10.2024
0 hodnocení Platformy

Connection: The Nightmare Within je hororová akční adventura, odehrávající se v blízké budoucnosti. V centru New Yorku byla napadnuta mysl davu lidí, kteří pak měli vize monster a démonů, kteří na ně útočí. Jejich mysl nedokázala rozeznat realitu a výsledkem bylo mnoho zraněných i mrtvých. Stejný případ se udál i před pěti lety v Los Angeles. Detektiv Stone sice už několik měsíců nebere případy, tentokrát však musí udělat výjimku - agenti FBI potřebují toho nejlepšího. Před pěti lety byla ukradena technologie, která dokáže prozkoumat lidskou mysl. Oním zlodějem byl vedoucí inženýr projektu - Kane Freeman. Ten je však mrtvý a agenti po detektivovi chtějí, aby vstoupil do jeho mysli a našel důkazy a vodítka k tomu, kdo by mohl být zodpovědný za útok v New Yorku.

Hra se tak odehrává v lidské mysli, ve vzpomínkách zmíněného zločince. Zde hledáme důkazy a bojujeme proti stvůrám, které mysl obývají. Na hráče čeká také řada hádanek. Máme na výběr ze dvou kamer, lze si nastavit fixní kameru ve stylu Resident Evil nebo akčnější a modernější pohled zpoza ramene. Tvůrci se netají inspirací hororovými klasikami jako Resident Evil, Silent Hill a Alan Wake.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.