toz na tenhle koment budu zvedavy, v poseldni dobe jsem moc minusek neudelil :)
KONECNE!!! dohrano, omg jedna z nejhorsich her co sem hral, a velice tezko dohraval, bohuzel muj zvyk ze dohraju vse sem protentokrat mohl potlacit, pro ty co nehrali, doporucuji se vyhnout velkym obloukem, jen byste ztratili drahoceny cas :(, konec sem udelal bez cheatu a to na poprve, tak nvm na co si tu stezujete panove, dyt to slo v klidu.....cekal sem na konec, ze aspon pribeh to zachrani a pribeh totalne onicem, nez v co sem doufal na zacatku.....na zacatku to bylo tak za 70 pak to padalo na dobrych 40 ale pak to spadlo do vod odpadu-----velice rad bych sesumiroval koment, kde bych shrnul ty vsechny dementni veci na tedle hre a ze jich je pozehnane panecku, ale vubec nevim, zda na to budu mit zaludek. Hned po dohrani sem sel do STARTU a odinstaloval :D, Uz od zacatku vypadal dobre jen pribeh, ale vlastne je to podle predlohy, coz se nepocita a hra jako takova opravdu nestoji za spetku pozornosti - blu bluj aj laj Hajda aj laj Dagon aj laj čululu aj laj kutulululu aj laj hadra :D aj lajlaj kktina.
No to jsem taky slyšel :) Jak v Lásce nebeský: "Ano, místy je ta kniha děsivá...hlavně proto, jak špatně je napsaná."
Walome: no, Lovecraft je dle mého spíše strašný než strašidelný :-).
Tak to je paráda! Proto je to tak dobrá scéna...kdepak knihy...prej mrtvý médium...
Walome: Ten unik z hotela je presne podla poviedky H.P. Lovecrafta: Shadow Over Innsmouth, kde je mimochodom aj rozpisane ako ta postava zamyka, pritlaca tie spojky za dverami - nasledne vykukne z okna a zisti ze je to priliz vysoko - odtlaci skrynu do inej miesnosti, a dalej pokracuje z balkona skokom do druhej budovy"
Jo no, ale indian má pravdu, že to bylo atmosferické. Ta hra si u mě získala 50% stylizovanou grafikou a pochmurností - čili atmosférou. Jinak by klesla někde mezi hry, které jsem hrál s utrpením. Naštěstí jsem se ale u toho bavil a z toho mé hodnocení.
Hm, tak úprk z hotelu mě dostal...zvlášť, když jsem zabarikádoval dveře skříní a oni pak na ně začali bušit...připomnělo mi to Another world nebo jak se ta adventura jmenuje - stačí jeden chybný krok a je po tobě. Dal jsem to radši jako spoiler, člověk nikdy neví.
Mě se to moc těžké nezdálo, ale nejlehčí taky ne. Spíše mě štvalo to v tom výtahu, bo bylo opravdu těžké se postavit na přesné místo, aby mě "něco" nezabilo :-D
EDIT: Jinak mě štvalo v té továrně, kde se respawnovali a já měl najít nějaký malý předmět - tyhle situace nemusím.
aoshi: jo přišlo mi to docela těžký, ale zase hodně atmosférický a vždycky když sem to opakoval byl sem dost vyděšenej že mě dostanou :-)
Nevravim o scenach s bugom, ale o scenach s ktorymi mali ludia obecne problemy :)
Napriklad na hotel nadava vela ludi kvoli udajnej obtiaznosti :)
Napriklad na hotel nadava vela ludi kvoli udajnej obtiaznosti :)
Já taky dvě, ale ten hotel mezi ně nepatří, tam jsem neměl žádný bug.
S cim tam vlastne mas problem? Lebo si pamatam len na 2 sceny na ktore ludia nadavaju (uprk z hotela a este jedna)
aoshi: jakoze to komentovat nema smysl....hele dojdi sem, zahraj si to, ale pak mi koupis novou mys a klavesnici :D
btw kdyz uz budes u toho i nove PC :)
btw kdyz uz budes u toho i nove PC :)
Fg: Nechcem aby si to komentoval. Len to zbytocne moc hrotis a vyzera to ako keby si si uz vsugeroval, ze vsetko co nevyjde je automaticky chyba hry.
U konce to chce prý být přesný na určitou desetinu vteřiny a skočit :-D
Já už nevím, jak jsem to dal.
Já už nevím, jak jsem to dal.
no comment...
No offence, ale chyba asi fakt nebude v hre ;)
Osobne som s tym nemal ziadny problem (ci uz z hladiska obtiaznosti, alebo z hladiska "logickych" problemov). Jediny problem som mal na konci kde je ten znamy bug (a aj tam som to po niekolkych pokusoch dal bez akychkolvek cheatov)
A z toho co tu napisal Pivo + tvojich reakcii nanho by som povedal, ze sa kvoli spoilerom zbytocne rozculujes, pretoze ti nic vyspoilovane nebolo.
ja se ucim na zitrejsi zapich a tou voloinou si momentalne kazit naladu nebudu! :D stejne nvm co zas ta hra chce, delam to presne podle videa a zase to nefunguje...uz rezignuju
fg: hele ty koukej hrát :-D
Jenže to nebyl spoiler :-)
tak to tu nesyp bez spoileru......ty kazisvete
Fg: Zase víš hovno :-D
Já sám už nevím, jak agent skončil a ve spoilerech o tom nic není.
Já sám už nevím, jak agent skončil a ve spoilerech o tom nic není.
ze bude s nima v tom zapleteny a pak ho zabiju, co asi bych z toho tak mohl vydedukovat....
Fg: Co to je za spoiler? :-D Vždyť nevíš, co s ním je a jestli tam nějaký je a co to je? Nebo jo? :-D
Pivo: "Myslíš toho hlavního z FBI?" neee to opravdu ve spoileru nebylo!!! a todle myslim ze uz je radny spoiler....a ten agent tam je, a pokud je to tak jak pises, poslu na tebe hydru čululu :D
Fg: Nesmíš klikat na spoilery :-) Já se jen ptal na nějakého agenta FBI, sám nevím jak už to bylo a to jsem hru hrál.
Pivo: yeah diky, ja uz tu fakt nelezu ..... :(
přesně tak, je to spíš taková vedlejší vedlejší postava...k nějakáme agentovi fbi jsem se fakt nedostal
Pivo: On nemyslel toho agenta v obleku, ale normálneho Innsmouthského policajta, ktorý zahladzoval stopy po všetkých tých zverstvách, lebo bol jedným z nich. V podstate nepodstatná postava, ktorá ale hráča štvala. :)
tam je někdo z FBI? To ani nevim - no prostě takový ten hubený chlap s tou Scotlandyardskou policejní čepicí - furt ti tam dělá dusno, pořád tě nikam nechce pustit a pak ho konečně můžeš zabít...
Walome: Ten spoiler už si nějak nevybavuju, i když jsem hru dohrál. Myslíš toho hlavního z FBI? Zkus ten spoiler trochu rozvést.
lj: přesně - člověk konečně zabije toho fízla, co mu tam celou dobu dělá dusno a ani se nemůžeš pokochat jeho mrtvolou...
Jinak grafika doplňovala tu atmosféru...přišla mi fakt povedená ve smyslu podtrhnutí celé atmosféry hry...
Já měl problém s výtahem, kde vás to furt zabíjelo a museli jste se postavit na konkrétní místo, aby vás to nezabilo. Spolu s checkpointem kdesik v řiti to bylo smtící :-)
Fg: Víš, že bez cheatu kvůli bugu hru nedohraješ??
Fg: Víš, že bez cheatu kvůli bugu hru nedohraješ??
Indian: ja to mam porad :D
To sa mne tiež vôbec nestávalo, inak v žiadnej inej hre mi neprišlo tak strašne rušivé, že mizli mŕtvoly, totálne mi to tam kazilo pôžitok z atmosféry.
fg: zajímavý, že já takový problémy neměl i když uznávám že hra byla místami opravdu těžká :-)
retrografika mi nevadi...ale retrodemence hry uz ano :) hru musim hrat s gameanyone pac vzdycky udelam neco/jdu nekam, kam se jit nejprve nema, pak me to treba zamkne vsechny dvere,uvezni me ve 3 mistnostech, ve kterych sem uveznen a po pul hodine snazeni pochopim ze ja ten debil nejsem ale ta hra ano....fakt o nervy toto....
Práveže vďaka retro štýlu tá retrografika ani tak nevadí, len občas bugy a pre niekoho náročnosť.
Já to rozehrál už asi 3x a vždycky jsem se dostal o kousek dál...ale jakmile dostaneš první pistol, je to...jiný...dostal jsem se nejdál na korbu náklaďáku, pak mě to už zase přestalo bavit :( Ale podle mě to NENÍ blbá hra...
to je ale desna hra :( je to o nervy! premyslim jestli hrat dal ci odinstalovat, nebavi to....jen pribeh, ktery je davkovan ovsem v malych porcich, ach jo....by me zajimalo, proc to ma tak vysoke hodnoceni, hru bych typl tak na rok 2003 a krom pribehu fakt nic nenabizi :(
MCZ: Ano, já s tebou souhlasím. Jen jsem to trochu přehnal a někdo to tak opravdu bere, že mu i úplná blbost zkazí ten zážitek.
Jinak pojem "spoiler" a hranice, co je spoiler a co už by být neměl, chápu. Mě osobně nevadí i ty největší spoilery a někdy se na youtube podívám i na závěrečnou animaci ve hře, kterou právě hraji.
"BTW věděli jste, že na konci Half-Life musíte porazit hlavního mimozemšťana?"
Ale tak teď si mi zkazil celou hru, kterou jsem nikdy neplánoval dohrát. :'-/
Ale tak teď si mi zkazil celou hru, kterou jsem nikdy neplánoval dohrát. :'-/
Pivo: ani ne, doporučoval bych vycházet z původního slova "spoil" (čili zkazit, pokazit atd.).
Tedy prozradit, že v polovině příběhu zemře ta či ona postava, je nepochybně spoiler, ale vztekat se, že ti někdo "vyspoiloval", že se v akční hře setkáš s nepřáteli i na moři, mi přijde spíše jako hon na čarodějnice.
BTW věděli jste, že na konci Half-Life musíte porazit hlavního mimozemšťana?
BTW věděli jste, že na konci Half-Life musíte porazit hlavního mimozemšťana?
Ono je svým způsobem spoiler úplně všecko, pokud chce člověk vstoupit do hry a lautr hovno o ní vědět a být překvapený. Stejně si ale myslím, že je dobré o hře něco vědět a pak se na ni bude i více těšit.
Yup. Taky bych řekl, že byste to veřejné odsuzování spoilerů mohli malinko utlumit. Začíná vypadat trochu nepřesvědčivě. :)
Fg: to není žádný spoiler.
MCZ: "ta pasaz kedy mate zazoomovat 3 samanov z lodneho kanona na ostrove kvoli bugu"
Jaký spoiler?
kmfdm: hmmmm tak dik za spoiler!!! :( priste pouzivej treba todle : (text spoileru) , dik...