Pokračování prvního dílu ze série Caesar. Znovu se zhostíte role provinčního správce, který se postupem času propracovává až k postu nejvyššímu - jelikož jsme ve starém Římě, jedná se samozřejmě o titul císaře. Hledáme-li nějaký záchytný bod, v čem odlišit jedničku a dvojku, musíme jednoznačně zmínit grafiku. Ta se o těch pár let přeci jen posunula a zůstává (kromě několika více či méně podstatných vylepšení) tím hlavním tahákem, proč zvolit raději Caesara II než jeho předchůdce. Opět jsme se nedočkali skutečného příběhu, a tak bylo pro mnohé logičtější zahrát si skoro "to samé" (herní systém nedoznal velkého počtu zásadních změn), ale v líbivějším kabátku + s určitými vylepšeními.
Pokračování prvního dílu ze série Caesar. Znovu se zhostíte role provinčního správce, který se postupem času propracovává až k postu nejvyššímu - jelikož jsme ve starém Římě, jedná se samozřejmě o titul císaře. Hledáme-li nějaký záchytný bod, v čem odlišit jedničku a dvojku, musíme zmínit grafiku. Opět jsme se nedočkali skutečného příběhu. Caesar II je tedy vlastně to samé, co prvý díl, ale ve vylepšeném grafickém kabátku a s určitými vylepšeními.
Hra vyšla v roce 1995 pro DOS, posléze (10. září 1996) i pro operační systém Windows. O tri roky později vyšel i tŕetí díl.
Hra vyšla v roce 1995 pro DOS, posléze (10. září 1996) i pro operační systém Windows. O tri roky později vyšel i třetí díl.
Hra vyšla v roce 1995 pro DOS, posléze (10. září 1996) i pro operační systém Windows. O tři roky později vyšel i třetí díl.