Brothers in Arms: Earned in Blood Brothers in Arms: Earned in Blood Brothers in Arms: Earned in Blood Brothers in Arms: Earned in Blood Brothers in Arms: Earned in Blood Brothers in Arms: Earned in Blood Brothers in Arms: Earned in Blood
Wii
23.09.2008
Wii
23.09.2008
akce > 1st person akce

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano ano

Titul Brothers in Arms: Erned in Blood je druhé pokračování série Brothers in Arms. Ačkoliv nepřinesl oproti minulému dílu Road to Hill 30 moc zásadních změn, jde o velmi povedenou střílečku, v níž hraje prim taktizování. Rozdávání rozkazů je přitom velmi jednoduché a každou situaci lze ještě před bojem zhodnotit ve speciálním taktickém módu, který je podobný tomu, s jakým jsme se setkali v českém Hidden & Dangerous 2.

Ve hře se ocitáte v kůži Joea Hartsocka, amerického paragána, jenž patří k Bakerově rotě, za něhož jsme si zahráli v minulém díle. Přičemž děj běží paralelně s příběhem prvního dílu.