@
Widl (01.08.2015 21:18): Proto se do online ani nepouštím, prakticky si jezdím sám po okruzích a zcela mi to stačí k zábavě. Pravda, dnes jsem zkusil i závod s AI a byl velice zajímavý, chovají se teď mnohem více lidsky.
No na chybu Zandvoortu jsem ani nepřišel, já zase tak moc nebourám, když jezdím sám. Jinak tu trať mám obecně rád, ale jde poznat, že to není skenované laserem, něco tomu chybí a ty nahodilé hrboly, to není nic pro mě.
No předčasné starty říkali, že nebudou ani teď ani v příští aktualizaci, no budiž, sere mě to, ale ošetřit zařazení rychlost jen bez možnosti rozjezdu snad nemusí být takový problém. Kvůli tomu jsem dnes zase kurvoval a restartoval závody s AI, člověk buchne rychlost dřív a zůstane stát, zatímco ostatní už jedou, nebo je pak zase pozdě ... jo kdyby tak šlo zařadit a podržet si to spojkou, volnit ji a jet, ne. Musíme jak kreténi čekat na zelenou.
Další sranda, jak ukazovali animované pitstopy, panáčci, výměna kol paráda, už při vydání 1.0, přesto to tam není ani teď. Stále žádný pitstop, ani v tréninku a hotlapu, jaká ubohost, stále pačkat menu a reset jako v nějaké pitomé arkádě.
Casillo holt řeší pitomosti namísto důležitých věcí. Nějaké pitomé překopání pohledů z aut kvůli modům, falešné žhavení brzdných destiček, které je jen vizuální. Prý je strašně obtížné zjistit materiály každého výrobce a vytvářet složité algoritmy pro jejich chlazení ... nikdo neříkal, že to musejí dělat tak komplexně. Toto má údajně implementovaný i RBR včetně jejich opotřebení, ale tady je to i dnes nepřekonatelný problém.