Osobne se mi nelibi cela ta pointa ze je mi defacto prodavana casova exkluzivita. To je komodita kterou si vymysli vydavatel a ktera me jako hrace vubec nezajima - ja kdyz kupuju, tak kupuju hru a jenom hru.

(Cili ano, bezne hry piratim a hraju a kupuju pozdejs - jak moc pozdejs zalezi od toho jak je hra dobra a kolik mam penez nazbyt. Hm. Ovsem ted kdyz konecne pracuju a moh bych si dovolit ty hry kupovat relativne brzo, mam takovy neprijemny pocit ze na hrani uz nebudu mit poradne cas :))
Ale podle komentu stejně nepoznáš, jestli to dotyčný koupil nebo upirátil.
Chuck: Tak na tom není nic divného. Vem si třeba Crysis 2. V ČR vychází až v pátek ale koupit a dohrát ho můžu už dneska.
Garion: Protože většina do toho zlevnění nedokáže počkat. Já jsem třeba čekal na zlevnění Crysise zhruba rok a půl, až jednoho dne byl z dvanácti stovek za čtyři. Je to asi takový ten pocit, že když si tu hru člověk nezahraje hned, tak o něco přijde.
DoomCZE: A proc si to nezahrat az potom? V dnesni dobe uz je to za 200,- fakt tak do roka a do dne.

pipboy: Souhlasim, to ale neznamena, ze je to nejake zavratne procento (spis to neco vypovida o ostatnich komunitach).
Myslim ze co se tyce aktivnich lidi tady, tak zrovna na DH bude procento kupujicich asi nejvyssi co jsem tak u komunit zazil.

(Ale zrovna u AC:B, ktery tak aspon pulka z nas davno hrala na konzolich, mi vyrukovat s timhle tvrzenim prijde divne.)
Si tak kolikrát říkám, kolik z vás si nejen tuhle zánovní hru (Bulletstorm apod.) skutečně koupilo.
Nejpitomější na tom bylo to, že jsem je musel zabíjet tím posraným jablkem a to trval ostrašně dlouho, přitom normálně bych to vymlátil za chvilku On ten konec celkově se zase moc nepovedel, závěrečná část za Desmonda Milese mě vůbec nebavila. Ach jo :(
pipboy aha, tak s tímhle jsem problém neměl, ale v tom koloseu, jak jsem měl zabít ty stráže Cesara, tak mi jeden asi třikrát utekl za tu bariéru a nemohl jsem ho nijak zabít
Thellwin: No na konci kdyz mas jabko, omylem ho pouzijes na nekoho koho mas zabit a on pak prestane utocit, tak uz pak nemas jak ho zabit, bo zbran nevymenis a assassini ho ignorujou.
pipboy - necheš mi do pošty napsat, jaký bug máš na mysli? Také jsem v jednom místě tu hru proklínal, za jednu chybu.

Jinak před chvílí dohráno, koment snad zítra.
Udělali jste to kolečko (šifru) v Pravdě č. 6 ? Nemůžu to zaboha vyřešit, pointu té "rovnice" nejspíš chápu, dokonce jsem si ji i našel na internetu, takže by mě to, jak jsem to udělal, mělo fungovat. Ale stále mi výsledek hra není schopna uznat. Jedná se bug ?

edit: Vyřešeno, jsem blb. Prohodil jsem si 24 s 42. Byla vzhůru nohama :D
Celý zaměřovací systém je na PC někdy dost nedomyšlený. Jednou jsem takhle chtěl hned za sebou zabít vrhacími noži 2 stráže vedle sebe a ten blb se ne a ne zaměřit toho druhého, i když stáli vedle sebe.
SilentWolf: Tak musíš si při pronásledování hned zaměřit cíl (F) a tohle se ti nikdy nestane :) ale je pravda, že při některých situacích se mi to už taky stalo, ale jde spíš o výjmky.
Nebo mě štve assassinace civilistů, proč se s čepelí v ruce vůbec daji zabít civilisti, ve 100% je to proto že cíl který naháníte je trochu víc daleko a tak Ezio zaměří civilistu :/ jinak je to dokonalá hra :) moc se bavím
Jo, to je přesně ono, co mě neskutečně vytáčí ...

Třeba jsem to chápal u jedné mise, kterou jsem teď dělal zachránit manželku Bartolomea z rukou toho francouze, tam když mě spatřil, tak jí odbouchnul, tam to celkem smysl mělo ale kolikrát jde o situace, že mě nesmí spatřit, i když za pár vteřin umře a nestačil by nic udělat, ale ve chvíli kdy ho zabiju a kolem je milion lidí, tak už je to v poho ...
Jako fakt ty stealth mise jsou na facku, proč OMG! vadi když mě vidí vojáček který za sekundu stejně umře a nemá kolem sebe nikoho..
Ona mi ta hra celkově přijde jednodušší. Ad stealth - už jsem to psal v komentu k AC2, štvě mě ten systém, kdy mě hra kolikrát absrudně odhalí a nebo naopak zase neodhalí a je to spíše o náhodě. To nemám rád :(

EDIT - srry za dvojpost
M2 se naopak líbí :). Jen mě štve, že minimálně ta první větší je dělána strašně lineárně - hra vede hráče vyloženě za ručičku úzkým koridorem.
Stejně jako u dvojky mě s**ou yt stealth mise, ale jinak se zatím bavím výborně.
Mě to přijde s dvojkou, co se týče ovládní nastejno. Co pozoruji lepší jsou ostřejší textury a celkově bych řekl drobně vylepšená grafika.

Ten kanón je ovšem hroznej, to jo ...
Na EuroGameru sice psali, že je to PC konverze dovedená k dokonalosti... S tím ale nemohu souhlasit. Taková synchronizace obrazu a zvuku ve "filmových sekvencích" pořád moc nefunguje. A hlavně ovládání na klávesnici je mnohem hůře udělané, než ve dvojce. Takový kanón na myši ovládat skoro nelze a schéma pro ovládání v různých menu je jedno z nejhorších, jaké lze na PC najít (opět, oproti dvojce krok zpět).
Vůbec nevadí, dělá to tady tak víc lidí a je to normální, obzvlášť u titulů co mají na PC zpoždění.
popkec: První díl jsem nehrál, ale ve dvojce je moment, kdy hraješ za Altaira a pronásleduješ templářku, kterou dostihneš na vrcholku takové věže, kde se ukáže, že je to Maria z Bloodlines. A když už člověk čeká, že ji zabije, místo toho se s ní vyspí. Jestli to má ale nějakou návaznost, to vážně netuším :P
Sayi, za prve jsem AC:B hral v prosinci, za druhe mame v praci blokovany net a databazi her se mi podarilo dostat do whitelistu, takze si kurva pis, ze si tu s radosti napisu komentar :P
Vubec za ty mesice co mas blbe kecy ke vsemu uz by ses taky moh naucit drzet hubu :)
Tohle je poslední díl? Jak je to s tím neukončeným příběhem z jedničky, ten skončí tu nebo ve dvojce?
Pipboyi, sorry že ti kecám do řemesla, ale mít u každého blockbusteru komentář nutně jako první a to ještě v den vydání působí dost natlačeně a uměle... Jako komenty samy. Přeber si to jak chceš, můj názor.
Člověk by neřekl že bojový systém AC jde ještě vylepšit! Teď je to dovedeno k dokonalosti a nechápu jak jsou dělány různé instant killy, sekám a Ezio se najednou otočí o 180° a instantně zabije týpka za sebou..
Cíl je hráče natěšit a já myslím, že se jím to daří. Minimálně u mě a to tam ani nejsem :)