DoomCZE: Vsak prave proto rikam nekdy (u tech nejvetsich pecek byva vydani stejne jako ve svete, kdyz clovek zapocita casovy posun - opozduje se obvykle kvuli lokalizaci, od ktere se aktualne ustupuje).
Garion: To jo ale Chuck zmiňoval vydání v ČR, který je dost často úplně mimo.
Osobne se mi nelibi cela ta pointa ze je mi defacto prodavana casova exkluzivita. To je komodita kterou si vymysli vydavatel a ktera me jako hrace vubec nezajima - ja kdyz kupuju, tak kupuju hru a jenom hru.
(Cili ano, bezne hry piratim a hraju a kupuju pozdejs - jak moc pozdejs zalezi od toho jak je hra dobra a kolik mam penez nazbyt. Hm. Ovsem ted kdyz konecne pracuju a moh bych si dovolit ty hry kupovat relativne brzo, mam takovy neprijemny pocit ze na hrani uz nebudu mit poradne cas :))
DoomCZE: Nekdy ano (komentar hodinu po oficialnim vydani ve svete apod).
Ale podle komentu stejně nepoznáš, jestli to dotyčný koupil nebo upirátil.
DoomCZE: Ale Ty mluvíš o koupi.
Chuck: Tak na tom není nic divného. Vem si třeba Crysis 2. V ČR vychází až v pátek ale koupit a dohrát ho můžu už dneska.
Tak o tom už ani nemluvím. To, že se tu objeví koment např. den před oficiálním vydáním v ČR, je už poměrně běžným jevem. A není to vždy o tom, že to na konzoli vyšlo dřív!
"Protože většina do toho zlevnění nedokáže počkat"
Někteří nedokáží počkat ani na den oficiálního releasu a hru upirátí a dohrají ještě předtím, že? :P *pokukuje po pár jedincích*
Garion: Protože většina do toho zlevnění nedokáže počkat. Já jsem třeba čekal na zlevnění Crysise zhruba rok a půl, až jednoho dne byl z dvanácti stovek za čtyři. Je to asi takový ten pocit, že když si tu hru člověk nezahraje hned, tak o něco přijde.
DoomCZE: A proc si to nezahrat az potom? V dnesni dobe uz je to za 200,- fakt tak do roka a do dne.
pipboy: Souhlasim, to ale neznamena, ze je to nejake zavratne procento (spis to neco vypovida o ostatnich komunitach).
Taky nezapomeňte na to, že dost lidí si tu hru zahraje v době vydání ale koupí ji až bude stát dvě kila. Sám jsem to tak dělal. Dneska už kupuju všechno, co chci, hned.
Myslim ze co se tyce aktivnich lidi tady, tak zrovna na DH bude procento kupujicich asi nejvyssi co jsem tak u komunit zazil.
(Ale zrovna u AC:B, ktery tak aspon pulka z nas davno hrala na konzolich, mi vyrukovat s timhle tvrzenim prijde divne.)
Garion: Taky mám ten dojem.
Chuck: Imho tak 10-20% lidi si tady ty hry opravdu kupuje :(
aha
Že je nejen v tomhle případě poctivost leda tak pro blbce.
a co te k takovym myslenkam vede? :)
Si tak kolikrát říkám, kolik z vás si nejen tuhle zánovní hru (Bulletstorm apod.) skutečně koupilo.
Tak dojebanej konec (a zacatek) je uz takovej trademark Assassina :))
Nejpitomější na tom bylo to, že jsem je musel zabíjet tím posraným jablkem a to trval ostrašně dlouho, přitom normálně bych to vymlátil za chvilku On ten konec celkově se zase moc nepovedel, závěrečná část za Desmonda Milese mě vůbec nebavila. Ach jo :(
Thellwin: To se mi stalo taky nekolikrat. To uz jsem to vazne nasrane vypnul... vedle dvojky to proste vypada nedodelane.
pipboy aha, tak s tímhle jsem problém neměl, ale v tom koloseu, jak jsem měl zabít ty stráže Cesara, tak mi jeden asi třikrát utekl za tu bariéru a nemohl jsem ho nijak zabít
Thellwin: No na konci kdyz mas jabko, omylem ho pouzijes na nekoho koho mas zabit a on pak prestane utocit, tak uz pak nemas jak ho zabit, bo zbran nevymenis a assassini ho ignorujou.
pipboy - necheš mi do pošty napsat, jaký bug máš na mysli? Také jsem v jednom místě tu hru proklínal, za jednu chybu.
Jinak před chvílí dohráno, koment snad zítra.
Jinak před chvílí dohráno, koment snad zítra.
Protoze 42 muze za vsechno.
Udělali jste to kolečko (šifru) v Pravdě č. 6 ? Nemůžu to zaboha vyřešit, pointu té "rovnice" nejspíš chápu, dokonce jsem si ji i našel na internetu, takže by mě to, jak jsem to udělal, mělo fungovat. Ale stále mi výsledek hra není schopna uznat. Jedná se bug ?
edit: Vyřešeno, jsem blb. Prohodil jsem si 24 s 42. Byla vzhůru nohama :D
edit: Vyřešeno, jsem blb. Prohodil jsem si 24 s 42. Byla vzhůru nohama :D
Celý zaměřovací systém je na PC někdy dost nedomyšlený. Jednou jsem takhle chtěl hned za sebou zabít vrhacími noži 2 stráže vedle sebe a ten blb se ne a ne zaměřit toho druhého, i když stáli vedle sebe.
SilentWolf: Tak musíš si při pronásledování hned zaměřit cíl (F) a tohle se ti nikdy nestane :) ale je pravda, že při některých situacích se mi to už taky stalo, ale jde spíš o výjmky.
Nebo mě štve assassinace civilistů, proč se s čepelí v ruce vůbec daji zabít civilisti, ve 100% je to proto že cíl který naháníte je trochu víc daleko a tak Ezio zaměří civilistu :/ jinak je to dokonalá hra :) moc se bavím
Jo, to je přesně ono, co mě neskutečně vytáčí ...
Třeba jsem to chápal u jedné mise, kterou jsem teď dělal zachránit manželku Bartolomea z rukou toho francouze, tam když mě spatřil, tak jí odbouchnul, tam to celkem smysl mělo ale kolikrát jde o situace, že mě nesmí spatřit, i když za pár vteřin umře a nestačil by nic udělat, ale ve chvíli kdy ho zabiju a kolem je milion lidí, tak už je to v poho ...
Jako fakt ty stealth mise jsou na facku, proč OMG! vadi když mě vidí vojáček který za sekundu stejně umře a nemá kolem sebe nikoho..
Ona mi ta hra celkově přijde jednodušší. Ad stealth - už jsem to psal v komentu k AC2, štvě mě ten systém, kdy mě hra kolikrát absrudně odhalí a nebo naopak zase neodhalí a je to spíše o náhodě. To nemám rád :(
EDIT - srry za dvojpost
EDIT - srry za dvojpost
M2 se naopak líbí :). Jen mě štve, že minimálně ta první větší je dělána strašně lineárně - hra vede hráče vyloženě za ručičku úzkým koridorem.
Stejně jako u dvojky mě s**ou yt stealth mise, ale jinak se zatím bavím výborně.
Hmm docela mě baví tyconová část hry xD
Mě to přijde s dvojkou, co se týče ovládní nastejno. Co pozoruji lepší jsou ostřejší textury a celkově bych řekl drobně vylepšená grafika.
Ten kanón je ovšem hroznej, to jo ...
Ten kanón je ovšem hroznej, to jo ...
Na EuroGameru sice psali, že je to PC konverze dovedená k dokonalosti... S tím ale nemohu souhlasit. Taková synchronizace obrazu a zvuku ve "filmových sekvencích" pořád moc nefunguje. A hlavně ovládání na klávesnici je mnohem hůře udělané, než ve dvojce. Takový kanón na myši ovládat skoro nelze a schéma pro ovládání v různých menu je jedno z nejhorších, jaké lze na PC najít (opět, oproti dvojce krok zpět).
to my vsichni :D
pokud tam neni nejakej zasadni rozdil - coz neni - tak proc to resit :)
(ted vlastne asi myslitfikuju bo vlastne tomano ma xbox a montana buhvi na cem hral.. anyways, pointa zustava :))
pokud tam neni nejakej zasadni rozdil - coz neni - tak proc to resit :)
Vůbec nevadí, dělá to tady tak víc lidí a je to normální, obzvlášť u titulů co mají na PC zpoždění.
nevadí že sem dal 90% i když na PC jsem to nedohrál?? Já to hrál na PS3
popkec: První díl jsem nehrál, ale ve dvojce je moment, kdy hraješ za Altaira a pronásleduješ templářku, kterou dostihneš na vrcholku takové věže, kde se ukáže, že je to Maria z Bloodlines. A když už člověk čeká, že ji zabije, místo toho se s ní vyspí. Jestli to má ale nějakou návaznost, to vážně netuším :P
pipboy: Napodobně. Si ku*va piš, že si tu z radostí něco napíšu=)
Sayi, za prve jsem AC:B hral v prosinci, za druhe mame v praci blokovany net a databazi her se mi podarilo dostat do whitelistu, takze si kurva pis, ze si tu s radosti napisu komentar :P
Vubec za ty mesice co mas blbe kecy ke vsemu uz by ses taky moh naucit drzet hubu :)
Tohle je poslední díl? Jak je to s tím neukončeným příběhem z jedničky, ten skončí tu nebo ve dvojce?
Pipboyi, sorry že ti kecám do řemesla, ale mít u každého blockbusteru komentář nutně jako první a to ještě v den vydání působí dost natlačeně a uměle... Jako komenty samy. Přeber si to jak chceš, můj názor.
Ono totiz staci zabit jednoho a pokud se te nikdo nedotkne, tak pak vsechny ostatni automaticky zabijis na jednu ranu.
Člověk by neřekl že bojový systém AC jde ještě vylepšit! Teď je to dovedeno k dokonalosti a nechápu jak jsou dělány různé instant killy, sekám a Ezio se najednou otočí o 180° a instantně zabije týpka za sebou..
Cíl je hráče natěšit a já myslím, že se jím to daří. Minimálně u mě a to tam ani nejsem :)