Herně je to poměrně nuda. Pořád to stejné dokola a v podstatě většinu průchodu hry se nic nemění – nepřátelé ani vybavení. Ale má to super atmošku a příběh, i když ten v určitých částech pokulhává a dvě epizody z DLC jsou lepší a hutnější, než některé epizody základní hry. A taky se mi líbil level design, kdy můžete z kopce vidět celý level, kterým jste procházeli.
Komentáře
Téměř dokonalý filmový zážitek. Zapletený příběh, parádní cut scény, strhující tempo. Proti X360 citelně lepší PC grafika. Snad jen kdyby to byla trochu víc adventura a méně akce... Ale bohužel tahle hra je dělaná primárně pro konzoli a tam už to tak chodí.
Pro: Remedy se zahřívají
Herní výzva 2023: kategorie 8. Pero mocnější meče
Hra pro mně byla občas náročná hlavně létající předměty a rychlící, i přesto jsem hru dohrál a dohrál jsem hru na těžkou obtížnost. co se mi líbilo byly oficiální české titulky. Co mně nejvíc překvapilo bylo to že to vypadalo jako seriál, Kapitoly, minule jste viděly / hrály.
Pro: České titulky, grafika a hratelnost, Kapitoly
Proti: létající předměty a rychlící
Pro: Střílení, grafika pořád ujde, příběh, atmosféra
Proti: Repetitivní gameplay