Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Diskuze

Ahoj, brzy bude čeština (je už v rámci dělání instalátoru), na GOGu je hra ještě tento den za dolar. Ve slevě jsou i další díly od Daedalic. Kdybyste potřebovali poradit, mám tu hru do mrtě zmapovanou. Co třeba v popisku ani v komentářích není, že polovina hry se pohybuje kolem North Beach, Beat generation a jsou tu i silné vlivy Noir detektivek. Hru lze hrát barevně i černobíle, obojí má svoje a je tu často hned několik řešení i různé konce. Hra je dosti lehká a krátká (cca 5-6h první průchod, žádný zákys). Myslím, že by se mohla líbit lidem, co mají rádi vězeňské filmy, stylizované filmy o avantgardě, bohémě, hipíkách nebo staré noir filmy ...
@Kwoky (14.09.2015 18:42): To hodnotenie je zbytočne nízke. Ale nič výnimočné to tiež nie je a grafická stránka je kontroverzná. Hra ako taká nerobí nič vyložene zle, ale zďaleka najzaujímavejší na nej je námet. Ak máš slabosť pre podobnú tematiku ako napríklad ja, tak to za pokus stojí.