Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

1944: Across the Rhine

Across the Rhine, Across the Rhine: 1944-1945 Armored Combat in Western Europe

1995
80
3 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ne

ATR je strategický simulátor tankových bitev, odehrávající se na bojištích Evropy ode dne D, až do kapitulace Německa.

Bojovat můžete za US Army nebo za Wehrmacht. K dispozici jsou jednotlivé bitvy i celá tažení za obě strany, přičemž si může vybrat mezi historickým tažením, věrně zobrazujícím jednotlivé etapy konce války na západní frontě, nebo tažení hypotetické, kde záleží jen na vašich schopnostech a jak jich využijete.

Na začátku hry si volíte, s jakou hodností chcete začínat a na tom pak závisí styl celé další hry. S nejnižší hodností velíte jen jedné četě a jak v hodnostech stoupáte, získáváte i více bojových možností a kapacit. Samotná herní obrazovka je rozdělena na tři části, kde v prvním okně vidíte přehledně celé bojiště a rozmístění jednotek. V jiné části obrazovky je detailní výřez té části mapy, kde se nacházíte vy a vaše jednotky, a posledním oknem je 3D pohled ze zvoleného vozidla a to je ta simulátorová část, která hře dává zcela jiný rozměr.

Grafické rozlišení hry je nastavitelné od základních 640x480 až po 1240x1024. Pro válečné fandy je ATR dobrá příležitost, jak spojit zábavu s oživením historických reálií.


Poslední diskuzní příspěvek

Tohle je jedna z her co bych rád zkusil. Solidní mix. strategie a tankového simulátoru. Něco pro mě. :)

Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.