Jé, tohle si pamatuju. Už tehdy v dětství jsem přišel na způsob, jak tu hru podělat. :D Každý hrdina tam má část mapy, u které se očekává, že si ji vezme na starosti. Ovšem dá se to prostě celé projít s jedním a strašně ho přelevelovat.

Úplně mě chytla nostalgie, ale reálně to není zrovna dobrá hra.
Zrovna Joan of Arc mě tehdy hodně zaujala, když jsem o ní četl nějakou recenzi. Právě tím svébytným mixem third person rubačky a strategie, ale nikdy jsem se k ní nedostal. Za to éčko na GoGu to však byla jasná koupě, myslím, že podobných her moc není (Dynasty Warrior někdy taky musím prubnout) a už z tohoto důvodu mě vždy lákalo to alespoň vyzkoušet.
@Tulareanus (11.08.2026 16:51): Není to vyloženě špatný, pobavil jsem se u toho. Ovšem krátká herní doba, strategické části podráží nohy nedokonalá AI a třešňičkou na dortu je absurdní Happy End. Škoda, nevyužitá příležitost vytvořit alternativu k Dynasty Warriors.
@RNDr. Gunár Pavel (11.08.2026 21:48): No takých hier je asi dosť. Napr. aj tebou spomínaný Scrapland som kedysi prešiel a hra začala skvelo, ale postupne človeka ubila neskutočným stereotypom a naťahovaním v podstate takmer identickými úlohami.

Tak degustuj no. Mne len príde, že už aj keby človek chcel len skúšať pomyselnú smotanu, tak je toho za tie roky strašne veľa. :)
@RNDr. Gunár Pavel (11.08.2026 17:18): ja som to hral kedysi pri vydaní chvíľu a už vtedy mi to prišlo ako veľké ufff. Inak nostalgia je sviňa. Posledné roky si všímam trend, že zle hodnotené hry pri vydaní, ktoré sú roky nedostupné a zrazu sú na nejakej digitálnej platforme zrazu dostávajú pozitívne hodnotenia s komentármi "toto som hrával ako malý chlapec".
heh už je asi pozdě...ale ono stačí je co nejdřív nalákat na sebe a taky zavřít bránu jinak jsi v řiti a pk tam musíš přispěchat s Jean de metzem ;)
Sorry, ale nic víc mě už nenapadá. Ta druhá mise určitě je obtížností přestřelená - sám jsem to zkoušel několikrát a chce to asi i trochu štěstí.
Jasne, to vim vsechno jsem to zkousel jen se mi to proste nikdy nepovedlo. Nevim proc, asi jsem lama, zkousel jsem to 3x pak jsem se na tu hru vykaslal. Pak uz nebylo ani cim se lecit
A jinak asi jediná taktika je prostě nestát na jednom místě a nenechat se obklíčit - to znamená dát vždycky 3-4 rychlý rány nejbližším soupeřům, poslat je tím k zemi a popoběhnout tak, abys neměl nikoho v zádech. Navíc v inventáři je hra zapauzovaná, takže se během boje kdykoliv můžeš vyléčit.
Dostal jsem se přes první misi, pak to bylo hrozně těžký (ubránit to město) tak jsem to dál nehrál. Nevíte někdo jak na to, vždycky nás tam pobijou :D ?