This War of Mine: Fading Embers This War of Mine: Fading Embers This War of Mine: Fading Embers This War of Mine: Fading Embers This War of Mine: Fading Embers

This War of Mine: Stories - Fading Embers

akce > survival *
akce > survival *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření
ne ne ne ne ne

Třetí a poslední DLC z balíku Stories nám představí hlavní hrdinku Anju. Ta jednoho mrazivého dne pomůže cizinci, který se jí objeví polomrtvý ve dveřích a spustí tím příběh o ochraně kulturního dědictví před válkou a krutými vojáky. Samozřejmostí jsou nové lokace, dva domy a spousta morálních rozhodnutí, která rozhodnou o celkovém konci.