The Lion's Song: Episode 4 - Closure The Lion's Song: Episode 4 - Closure The Lion's Song: Episode 4 - Closure
PCiOSAndroid
Switch
10.07.2018
adventura > 2D adventura *

placená hra placená hra placená hra
rozšíření samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Příběh tří vysoce nadaných jedinců, kteří se rozhodli "udělat díru do světa", spěje do závěrečné tečky.

Čtvrtá a zároveň poslední část Closure nám osvětluje, kam to talentované rakouské "hlavičky" – houslistka Wilma Dörfl, malíř Franz Markert a matematička Emma Recniczek – ve svém životě dotáhly a kým jsou dnes. S jakými potížemi se musely potýkat a zdali nakonec došly k vysněnému cíli.

Veškeré dějové komplikované stezky z předešlých dílů, nedořešené záležitosti či problémy s nastávající válkou – k níž podle všeho dojde – se tímto harmonicky protínají a definitivně uzavírají.

Narativní linie The Lion's Songu reflektuje všechny hráčovy volby. Finální zakončení se tedy mohou lišit.