@jones1240 (04.02.2026 14:20): já koupil v nějaké super akci na jrc Daybreak II a pak jsem zjistil, že I už nejde sehnat, tak jsem to kupoval přes playasia a teď koukám, že to zase navezli :D
Nicméně si říkám, že hra na 100+ hodin je vlastně v pohodě i za těch 1300 Kč, druhá věc je, že si nedovedu představit, že bych někdy nějaký díl hrál podruhé, (ale to obecně skoro u žádné hry, málokterou jsem hrál víc jak jednou).
Zkusím to teda letos hecnout a dát alespoň dva díly, ale jelikož jsem chtěl ještě zahrát Ni No Kuni II a posunout se v Yakuza světě (tak aspoň o 3 díly :D), tak se bojím, abych nebyl přejapončíkovanej, ale kdy jindy, než v roce, kdy jedu do Japonska :))