@SilentWolf (31.07.2025 08:53): Stojí to hodně na těch dialozích. Ale gameplay samotný je také dost zábavný, aby táhl zbytek hry. :)
Je to dobré, už jsem asi někde za půlkou - jeden den jsem tomu dal snad 8h. Respektive hlavní příběh - až mě zamrzelo, že tam jsou jen 4 akty. Asi se na chvíli ponořím do těch vedlejšáků.
Netvrdil bych že je to lepší XCOM než XCOM2, ale je to určitě lepší Chimera Squad.
@Jab (28.07.2025 19:54): Jo jo, zatím jsem jen projel prolog a policejní stanici, ale i tak už jsem si první dvě hrartelné postavy oblíbil a mají mezi sebou od prvního dialogu skvělou chemii :-) Navíc mám hrozně rád hry s tak výraznou grafickou stylizací. Při omezeném budgetu je to oproti pokusům o realističnost rozhodně way to go. Troufnu si dokonce tvrdit, že mariňák s kouzelnickým kloboukem a puškoholí ještě v žádné hře nevypadal takhle cool! :-D
@Radecker (28.07.2025 19:27): Right? Krátké mise, kdykoliv jde vypnout a vrátit se do nich. Souboje jsou dostatečně zábavné. Ale ta lehká ruka autora vtipných textů... Tam to dělá ten rozdíl, že je to hra, která člověka hodí do pohody. :)
@Jab (28.07.2025 13:25): Já už jsem rozehrál a je to pecka :-)
@SilentWolf (28.07.2025 13:02): Je ok. Ale hra je ještě dalece zábavnější. :)
@Jab (17.07.2025 10:27): ten trailer na tu hru je tak skvělý, že možná nakonec neodolám a aspoň prsty v tom smočím.. :D
@SilentWolf (17.07.2025 09:36): Bylo potřeba to trochu nakopnout. :) Sdíleli jsme postupně na sigil srazech mezi sebou zážitky a přidávali se tak i další lidé. :)
P. S. Jinak tedy dvacet plusek za koment u hry s pár hodnoceními... To je skoro div skoro nevídaný. Díky!
Tak snad si hru uloží lidi do paměti a někdy ji (třeba ve slevě na steamu) koupí a zahrají. ;)
@Jab (16.07.2025 16:21): Ale Charllize by měl radost že se Pathfinder WOTR nakonec tak chytl. :)
@SilentWolf (16.07.2025 14:07): Co nám trvalo dostat Pathfinder: Wrath of the Righteous do žebříčků s reprezentativním hodnocením... Tady to bude možná ještě těžší! Ale do WotR se dalece hůře dostává. U Tactical Breach Wizards je to naopak extrémně jednoduché. :)
@Jab (16.07.2025 13:45): pfff... teď zvládám jednou týdně hodinku/dvě Death Stranding 2 a jsem rád. Mrňous vyžaduje pozornost. :D
@SilentWolf (16.07.2025 13:04): Tak už to máš skoro dohrané, ne? :)
@Jab (16.07.2025 11:17): ale já jsem "chci si zahrát" použil zde na DH poprvé v životě. Tak si toho važ plantážníku! :D
@Jab (16.07.2025 11:32): Ne, 720p v roce 2025 mi už nestačí :-)
@TombSpirit (16.07.2025 11:22): Switch, switch... Hmm, to mi nic neříká. Myslíš steam deck, ne? Tam to je! :)
@Jab (16.07.2025 11:17): Prvně ať to vydají na Switch, pak se uvidí (mám cca 200 h v Into the Breach) :-)
Hmm. Přibyli tak jen max dva "chci si zahrát". To jsem doufal, že má osvěta bude mít větší dosah. :)
Tohle vlastně vypadá super. Asi někdy zkusím.