Sniper Elite V2 - Kill Hitler Sniper Elite V2 - Kill Hitler Sniper Elite V2 - Kill Hitler Sniper Elite V2 - Kill Hitler Sniper Elite V2 - Kill Hitler Sniper Elite V2 - Kill Hitler Sniper Elite V2 - Kill Hitler Sniper Elite V2 - Kill Hitler Sniper Elite V2 - Kill Hitler Sniper Elite V2 - Kill Hitler Sniper Elite V2 - Kill Hitler Sniper Elite V2 - Kill Hitler

Kill Hitler DLC

PS5
kompatibilní
PS5XboxX/S
kompatibilní
akce > 3rd person akce *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření
ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne

O čem toto DLC ke hře Sniper Elite V2 bude asi uhádne každý. Nečekejte žádný rozsáhlý příběh, žádné množství misí - jen jedna mise s jedním účelem - zabít Vůdce!

Hráč opět zaujímá pozici snipera OSS Karla Fairburna. V této jediné misi se ocitnete na malém (válkou zmenšeném) nádraží, které, jak jste se dozvěděli, použije Vůdce rozpadající se Třetí Říše jako waypoint svého návratu z letního sídla v Rakousku do Berlína. Cestu mu ovšem protnete vy a vaše puška.

Když už jsme u pušek, v tomto DLC dostanete dvě nové pušky - Kar98 - německá sniperka s obrovským zoomem a SVT-40 - ruskou zbraň s obrovským zásobníkem.

20.09.2012 vyšlo DLC Sniper Elite V2 - The Neudorf Outpost a 18.10.2012 Sniper Elite V2 - The Landwehr Canal.