@Fritol (27.02.2023 14:23): já hraju Graveyard Keeper a je to úplně debilní :)) ale je tam pár fajn nápadů, které jsem v AAA hře taky nepotkal. A říkal jsem si přesně to samé - kdy se sakra začalo dít, že místo her jako Black and White začaly vycházet uniformní AAA hry (a je úplně fuk jestli je to ubi nebo cokoliv jinýho)... a nikdo mi nevymluví, že se to zlomilo na začátku milénia. A od roku 2010 už to jde jen do prdele (čest výjimkám).
Vždycky u těch freeware her žasnu, jak studenti dokáží udělat něco podstatně líp, než tým profesionálních vývojářů, kteří si za hru účtují 60€. Tady jsem si celou dobu říkal, jak by bylo super, kdyby Pilotwings Resort bylo víc, jako tohle. Samozřejmě je to trochu jiné herní náplní, ale ten základ (ovládání, ostrov) je pro to jak dělaný a SKYE to zvládá značně lépe. Ta volnost, radost z průzkumu každého koutu na mapě, krásná stylizovaná grafika... všechno lepší, než ten debilní časový limit a svázané ruce v Pilotwings.

Fajn hra jinak, hlavně pro lovce achievementů. Za hodinu to dohrajete s achivy na 100%, ač ten jeden závod na čas je docela těžký, ale věřím, že po pár pokusech to půjde. Rozhodně doporučuju, super odpočinek.