Rime Rime Rime Rime Rime Rime Rime Rime RiME
Tequila Works
Tequila Works
Tequila Works •  QLOC (PC)
Tequila Works •  QLOC (PC)
Tequila Works •  QLOC (PC) •  Tantalus Media (Switch)
PS5
PS5XboxX/S
PS5XboxX/S
RiME RiME RiME RiME RiME RiME RiME RiME RiME
logická > nezařazeno

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne ne ne ne ne

Discover yourself.

Procitnout na tajuplném a zároveň přívětivě působícím ostrově, by znamenalo životní zážitek asi pro každého z nás. Nejinak je tomu u snědého chlapce v bílém chitónu a červeném pláštíku. Cítí, že se na liduprázdném místě zalitém sluncem neocitl jen tak. Okolí je poseto ruinami z viditelně slavnějších dob, divočina si pozvolna bere zpět své, zatímco na všechno shlíží bělostná věž, lákající k návštěvě. S otevřeným světem Rime se obeznámíte bez násilí skrze řešení hlavolamů.

Příběh bez zbytečných řečí staví na objevování neznámého malým nemluvou jako v Ico (2001) pro Playstation 2 a podobně jako v Exupéryho Malém princi bude dětskému hrdinovi průvodcem liška. Vizuálně hra kombinací palety jasných barev a cellshadu velice připomíná The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017) pro Nintendo Switch. Španělský počin nepodceňuje ani hudební stránku, a tak se o divotvornou atmosféru dokreslující melodie postaral spiritualista David García.
Discover yourself.

Procitnout na tajuplném a zároveň přívětivě působícím ostrově by znamenalo životní zážitek asi pro každého z nás. Nejinak je tomu u snědého chlapce v bílém chitónu a červeném pláštíku. Cítí, že se na liduprázdném místě zalitém sluncem neocitl jen tak. Okolí je poseto ruinami z viditelně slavnějších dob, divočina si pozvolna bere zpět své, zatímco na všechno shlíží bělostná věž, lákající k návštěvě. S otevřeným světem Rime se obeznámíte bez násilí skrze řešení hlavolamů.

Příběh bez zbytečných řečí staví na objevování neznámého malým nemluvou jako v Ico (2001) pro Playstation 2 a podobně jako v Exupéryho Malém princi bude dětskému hrdinovi průvodcem liška. Vizuálně hra kombinací palety jasných barev a cellshadu velice připomíná The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017) pro Nintendo Switch. Španělský počin nepodceňuje ani hudební stránku, o divotvornou atmosféru dokreslující melodie se postaral David García Díaz.

Discover yourself.

Příběh bez zbytečných řečí staví na objevování neznámého malým nemluvou jako v Ico (2001) pro PlayStation 2 a podobně jako v Exupéryho Malém princi bude dětskému hrdinovi průvodcem liška. Vizuálně hra kombinací palety jasných barev a cellshadu velice připomíná The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017) pro Nintendo Switch. Španělský počin nepodceňuje ani hudební stránku, o divotvornou atmosféru dokreslující melodie se postaral David García Díaz.