Not A Hero je především vysvětlením zázračné síly Chrise Redfielda, kterou překvapuje fanoušky už od pátého dílu série. Pokud si někdo bez problému píchá steroidy, které náhodou najde v dolech zamořených mutagenní plísní, vůbec bych se nedivila, kdyby byl po těch letech lepší "B.O.W." než sám pan Wesker. Naturál to tedy rozhodně není. Ale co mu zbývá? Podívejte se, proti čemu bojuje!
Konec nadsázky, nechme Chrisovy obrovské pracky stranou. Alespoň na chvíli. Jak se to hraje?
Tohle DLC je příběhem o profesionálním úklidu. Mia nadělala bordel, Ethan ho zadupal a Chris přišel zahladit zbytky. Se svým týmem nejelitnějších vojáků, kteří jsou samozřejmě úplně k ničemu, stejně jako v každém akčním béčku.
Not A Hero je rychlejší, akčnější a méně hororové než původní hra. Chris je perfektně vyzbrojený a má dostatek sebevědomí kamkoli naběhnout a cokoli rozstřílet. Přesto si rozšíření zachovává typické znaky série: nutnost spravovat omezený inventář, hlídat si munici a řešit jednoduché logické hádanky. Nově se navíc potýkáte se zamořeným vzduchem, omezeným fungováním plynové masky a občasným automatickým přepnutím vidění do nočního režimu.
Celkově to není žádná hitparáda, ale líbilo se mi to o dost víc než průchod Ethana stejnými doly v původní hře. A taky se mi líbí, jak tím celé RE7 uzavřeli. Po velké párty je zkrátka potřeba velký úklid.
Peach
Kosi..
H34D
Wettek98
Pro: Uzavírá příběh uspokojivým způsobem, hratelnost je svižná, přehledná a s několika novými prvky.
Proti: Prostředí dolů působí místy jednotvárně.