Kokoro Fuyukawa, studentka třetího ročníku sociologie, nastupuje do letadla směřujícího do psychiatrické léčebny pro izolaci a ochranu (SPHIA). Z neznámých důvodů letadlo havaruje v horách uprostřed sněhové bouře. Z jednatřiceti cestujících přežijí pouze ona, Yuni Kusuda, Seiji Yomogi a Lin Mayuzumi. Bez možnosti spojení se světem se rozhodnou ukrýt v opuštěné chatě, než sněhová buře ustane.
Satoru Yukidoh, absolvent oboru kvantové fyziky, padá z hodinové věže v SPHIA. Po probuzení trpí ztrátou paměti a zjišťuje, že se ho někdo snaží zabít. Kvůli sněhové bouři nemůže léčebnu opustit. Jeho jedinou šancí je zjistit, který ze tří ostatních obyvatel SPHIA (nebo skrytý pachatel) se pokouší o jeho život.
Krátce poté si Satoru a Kokoro uvědomí, že si vyměňují těla a Yuni je na obou místech...
Remember 11: The Age of Infinity je spolu s Never7: The End of Infinity a Ever 17: The Out of Infinity součástí série Infinity.
V únoru 2015 dokončen Ever 17 (jako by to bylo včera :)), tak už to na výročí musí s R11 dopadnout! Dojmy jsou zatím pozitivní, styl KID vizuálních novel mi sedne, a zimní zasazení ala Kamaitachi no Yoru je také, nyní, plusem.