Polda 2 remástr je nová verze klasické české adventury Polda 2 z roku 1999 od studia Zima Software. Ač nese název remástr, dalo by se hovořit i o remaku, jelikož všechny původní lokality ze hry byly znovu nově ručně nakreslené v lepší grafice, která podporuje vysoká rozlišení, a to až 4K. Nechybí však ani možnost přepnout na původní grafiku. Samozřejmostí je ikonický český dabing v čele s Luďkem Sobotou v roli poldy Pankráce, přičemž dále pak účinkují Petr Nárožný, Jiří Lábus, Václav Faltus, Pavel Pípal, Valérie Zawadská a další.
Příběh hry zůstal beze změny a opět nás vrací do fiktivního městečka Marsias, kde probíhá klonování lidí. V květnu 2024 však hru rozšíří zbrusu nová příběhová kapitola o tom, jak se Pankrác stal soukromým detektivem.
Příběh hry zůstal beze změny a opět nás vrací do fiktivního městečka Marsias, kde probíhá klonování lidí. V červnu 2024 však hru rozšířila zbrusu nová příběhová kapitola o tom, jak se Pankrác stal soukromým detektivem.