@Ringo (08.05.2026 11:47): Jo to věřím, že tohle musí být skvělý pocit, který jsem vlastně mírně zažíval i na té nejvyšší obtížnosti v MaM X, kde jednu chvíli jsem už taky pořádně nevěděl kam jít a kde se chytat a hledal jsem byť alespoň jednu skupinku, kterou bych mohl porazit a ze zisku expů se konečně posunout dále... pak se to naráz zlomilo a už to zase jakž takž jelo, rád na to vzpomínám doteď :).
Do pětky jsem si neodskočil ani jednou, chtěl jsem si projít právě čistě jen čtyřku. Po poražení Xeena jsem ještě zkusil i ta lávová pole, ale strašně blbě se v nich pohybuje (tam to bude chtít fakt vysoký level na hodně silnou protection from fire, ani ta fire shrine moc nepomáhá a hlavně vyprchává, než to vše projdu), nicméně jsem tam našel nějaké lávové jeskyně, ve kterých jsem se celkem chytal. Nicméně ty dračí jeskyně zatím procházet nebudu, tam mě ten drak klidně dá na dva zásahy a když se jich sejde vícero najednou, tak konečná... a do té dračí věže jít beztak nejde. Ještě jsem chvilku vyzkoušel i Warzone, ale zatím se tím nebudu zdržovat. Jo a sarkofágy ve Sfinze potřebují nějakou extrémní sílu k otevření... u Barbara mám sílu asi 102 po navlíknutí všech posilujících itemů, ale stejně je to houby platné, sem se taky budu muset ještě vrátit.
Ale vlastně mě dost potěšilo, že to pro těch 20 levelů bylo dost vybalancované a v podstatě jsem level capu dosáhl až někdy těsně ke konci hry, trochu jsem se bál po té inflaci levelů v trojce (kde jsem končil někde v rozmezí 140-148), že ve čtyřce naexpím 20 levelů jak nic a pak už nebude co trénovat.
Taky jsem si říkal, jestli hra bude mít vůbec vlastní outro, když je to spojené, ale vymysleli to hezky, včetně vypsání finálního score po dokončení čtyřky. Kdy se přehraje outro, hra se vypne, ale vytvoří se vám save ve Vertigu, kde již máte awards s "Lord Xeen Defeated".