Magical Delicacy

16.07.2024
15.08.2024

Dívka jménem Flora je mladá čarodějka, která se čerstvě přestěhovala do jižního pobřežního města Grat vybudovaného na příkrém útesu, kde by, jak doufá, našla kamarády a začala novou etapu života. Grat je rájem dobrodruhů a cestovatelů, jelikož ostrov nabízí spoustu lákavých míst a neprobádaných tajemství. Flora ovšem hlavně doufá, že se zde dovzdělá v oboru čarodějnictví a její malý krámek se stane oblíbeným mezi místní klientelou.

Nenáročná side-scrolling hra Magical Delicacy v sobě netypicky kombinuje simulátor vaření a činností s tím spojených s plošinovkou ve stylu metroidvanie. Z nabízených ingrediencí dělených dle typu, chuti a vzácnosti kuchtíte různé pokrmy a nápoje pro návštěvníky a obyvatele města. Zároveň poznáváte různé charaktery včetně dalších čarodějů, rozšiřujete krámek, pořizujete kuchyňské nástroje nebo pěstujete plodiny na zahrádce. Ovšem pro některé ingredience je nutné vyrazit do terénu, zajít za obchodníky nebo je vlastnoručně najít v prostředí. Pohyb po městě se děje ve stylu klasické plošinovky plné skákání, přičemž některé lokace se zpřístupní až vylepšením pohybových schopností hlavní hrdinky.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.