Jedná sa o jednu z tých epizód, ktoré sa mi najviac vryli pod kožu. Dokonca môžem povedať, že okrem tej poslednej, patrí pre mňa k najviac emotívnym. Mýslím, že je to aj tým, že som si v nej začala budovať pevnejšie puto s Chloe a ten záver som jednoducho nečakala.
Aj keď bola moja herná kamarátka úplne iná než ja, aj vďaka tejto epizóde sa medzi nami vytvorili pevnejšie väzby. Zakrádanie sa tmavými chodbami školy či nočné plávanie v opustenom bazéne školy boli jedny z mojich obľúbených zážitkov. Max som brala ako také dobré a slušné dievča ale s Chloe som zistila, že aj ona si vie užiť trochu toho záškodníctva. Ten pocit, keď som si mohla dovoliť byť malá rebelka a zlepšila som kamarátovu známku z testu, mi už nikto nevezme. Aj keď nemal veľký dopad, bol to taký milý detail.
Práve kvôli takýmto momentom na Life is Strange len tak nezabudnem. Fakt som si to užila.
Kejtee
Blue.Shark
Walome
dvorrmi
Zbyisek
Pro: Z high school drama se stává detektivka; finále epizody