Ne, že by to byla špatná hra, grafika třeba super, Indy téma, to jsou vždy plusové body navíc, ale je tu příliš mnoho budišť, příliš mnoho nátlakových situací na čas, spousta pokus/omyl rébusů jako například okecávání nacistických strážců, aby nenastala boxovačka, protože se bohužel vše uboxovat nedá a taky znalost filmu bere hře jakékoliv napětí, protože člověk ví, co bude. No a když už to film kopíruje tak věrně, tak bohužel jen část z něj a autoři se vyhnuli africkému dobrodružství s tankem, naopak je trochu škoda, že snad 1/3 hry strávíte na hradě, kde budete chodit chodbičkami, jen v pár místnostech něco je, jinak jsou ostatní zbytečné a prázdné a hlavně, je tu plno nácků, kde člověk musí zkoušet v rozhovorech klikat na správné možnosti a každého nácka je třeba ukecat samozřejmě jinak. Přiznám se, že tahle kratochvíle mě brzy začala bavit a normálně jsem se na správné pořadí odpovědí koukal do návodu.
Radši pěstní souboj v zeppelínu, než studovat manuál k letadlu. Chci hrát adventuru a ne letecký simulátor:)