Konečně to vyšlo na Android tak si můžu zahrát. Na iOS se hra zatím nedostane protože ji Apple odmítl. Podali proti nim odvolání.
@rikuhahl (02.12.2024 13:16): Zřejmě jim ten mobilní plán moc nesype. Tudíž pravděpodobně narychlo upatlali 3 část.
@pajmič (02.12.2024 13:13): Oni už byli rozhodnutý, že v tom pokračovat nebudou a budou se soustředit na tvorbu na mobily, ale najednou se letos objevilo, že bude třetí díl. Reálně na tom nepracovali asi úplně dlouho. Což ale není omluva no.
Nehněvejte se na mě, když prohlásím onu otřepanou frázi: "Na tohle jsme čekali
(3 roky)? To je nebývale žalostsné.
(3 roky)? To je nebývale žalostsné.
@rikuhahl (28.11.2024 15:16): @Mendoza (28.11.2024 15:14): Díky, chlapi. Byl jsem poněkud zmaten, jelikož dotěd se vždy jen ukázala černá obrazovka "few moments later"
@pajmič (28.11.2024 14:45): Za chvíli (5 minut, nebo jestli hra počítá navštívené obrazovky) se zas na místě objeví s objednávkou ;) Ostatně už ti to Mendoza sdělil :)
@pajmič (28.11.2024 14:45): vetsinou, kdyz zmizi nekdo, kdo ti ma neco vyrobit, tak se objevi po chvilce s hotovym vyrobkem.
@rikuhahl (komentář): Mistře, prosím o pomoc. Dal jsem krejčímu tunu lánu a prachy. Borec zmizel a nic mi nedal. Je to bug, nebo mám něco udělat nebo počkat nebo jak?
@rikuhahl (komentář): tak se pozná pravý fanoušek, dohráno hned po vydání hry! Já si opět počkám na mobilní verzi, která snad bude ještě letos.
@Mendoza (26.11.2024 22:06): obávám se, že tentokrát je to vážně poslední díl celé série.
@rikuhahl (26.11.2024 22:03): To mi nedoslo, to jsem ale trouba :D
Ale i tak bych chtel vic.
Ale i tak bych chtel vic.
@Mendoza (26.11.2024 21:52): Taky jsi dohrál? Pokračování je snad samotná jednička, takže kruh se teoreticky uzavřel :)
Hmhm, cucham ve vzduchu pokracovani. Tak snad nekdy bude.