Guild Wars Prophecies Guild Wars Prophecies Guild Wars Prophecies Guild Wars Prophecies
online > online RPG *

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano

Tento MMORPG počin je v současné době (2008) druhou nehranější MMORPG na světě. Jedním z jejích hlavních kladů je, že aniž byste ztráceli luxus ve formě updatů atp. nemusíte platit měsíční poplatky, jak je to, bohužel, u většiny dnešních MMORPG zvykem. Guild Wars jsou postaveny na systému "expení" "levelování" a obludami plných instancí. Hra je rozdělena na 2 hlavní odnože - PvP a PvE. V PvP se postavíme v rámci týmu nějakému jinému týmu v aréně. Šance jsou balancovány stejnou levelovou úrovní i srovnatelnou výbavou. PvE se týká příběhové linie. Příběh nás protáhne celým světem Guild Wars od studených hor až po pouště či lávové ostrovy. Plnímě méně či více důležité questy a tím se posouváme v příběhu dál. Dobré pro odreagování, hardcore MMORPG hráče i jako zápasení klanů v PvP modu.
Tento MMORPG počin je v současné době jedno z nehranějších MMORPG na světě. Jedním z jejích hlavních kladů je, že aniž byste ztráceli luxus ve formě updatů atp. nemusíte platit měsíční poplatky, jak je to, bohužel, u většiny dnešních MMORPG zvykem. Guild Wars jsou postaveny na systému "expení" "levelování" a obludami plných instancí. Hra je rozdělena na 2 hlavní odnože - PvP a PvE. V PvP se postavíme v rámci týmu nějakému jinému týmu v aréně. Šance jsou balancovány stejnou levelovou úrovní i srovnatelnou výbavou. PvE se týká příběhové linie. Příběh nás protáhne celým světem Guild Wars od studených hor až po pouště či lávové ostrovy. Plnímě méně či více důležité questy a tím se posouváme v příběhu dál. Dobré pro odreagování, hardcore MMORPG hráče i jako zápasení klanů v PvP modu.
Tento MMORPG počin je v současné době jedno z nehranějších MMORPG na světě. Jedním z jejích hlavních kladů je, že, aniž byste ztráceli luxus ve formě updatů atp., nemusíte platit měsíční poplatky, jak je to, bohužel, u většiny dnešních MMORPG zvykem. Guild Wars jsou postaveny na systému "expení" "levelování" a obludami plných instancí. Hra je rozdělena na 2 hlavní odnože - PvP a PvE. V PvP se postavíme v rámci týmu nějakému jinému týmu v aréně. Šance jsou balancovány stejnou levelovou úrovní i srovnatelnou výbavou. PvE se týká příběhové linie. Příběh nás protáhne celým světem Guild Wars od studených hor až po pouště či lávové ostrovy. Plnímě méně či více důležité questy a tím se posouváme v příběhu dál. Dobré pro odreagování, hardcore MMORPG hráče i jako zápasení klanů v PvP modu.