Gender Wars Gender Wars Gender Wars
Gender Wars Gender Wars Gender Wars
akce > arkáda

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Vojna pohlaví (alebo keď chcete rodov :-) ), koľko o tom občas počúvame, vidíme niekde v TV nejakú tú šialenú feministku a stále dokola. Lenže, čo ak by sme vojnu zobrali doslova, povedali si ľudia zo spoločnosti The 8th Day. A vznikla Gender Wars. Hra, v ktorej sa hráč ujíma jednej z nesvárených strán... Po rokoch nezhôd sa muži a ženy rozdelili na dve znepriatelené frakcie, využívajúce genetického inžinierstva na získavanie svojich nasledovníkov. A medzi tým vedú krutú vojnu medzi sebou.

So štvorčlenným tímom potom hráč plní jednotlivé misie, za vybranú stranu. Všetko v štýle populárneho a známeho Syndicate, len vyhnané do absolútneho absurdna. Muži proti ženám, vo veľmi krvavom konflikte, preplietané satirickými videami a komentármi. Jednoducho vyššia zábava v jednoduchom kabáte. Alebo možno ani nie...

Vývojári z 8th Day si povedali, že zoberú rôzne rodové stereotypy a spoločenské konflikty z nich vychádzajúce a vytvoria na ich základe vojnu medzi mužmi a ženami. A tak vznikla nekorektná a pomerne neortodoxná záležitosť nazvaná Gender Wars. V nej sa po rokoch nezhôd muži a ženy rozdelili na dve znepriatelené frakcie, využívajúce genetické inžinierstvo na získavanie svojich nasledovníkov. A medzitým vedú medzi sebou krutú vojnu.

Hráč sa chopí jednej zo znepriatelených strán a so štvorčlenným tímom potom plní jednotlivé misie za vybranú stranu. Všetko v štýle populárneho a známeho Syndicate, len vyhnané do absolútnej absurdnosti - muži proti ženám, vo veľmi krvavom konflikte, prepletené satirickými videami a komentármi.
Oficiální stránky hry (http://)
Oficiální stránky hry (http://)