Jak to dopadlo včera? a jak to dopadne dneska?
Bursoft:hodně zdaru
Tak jsem koupil ten Level, takže to jdu zkusit nainstalovat. Třeba to rozjedu v okně :D
tak sem se popral s Gfwl a můžu se přidat k vám do hry :)
Já založím a uvidíme, kdo dojde...
Výjimečně se přijímá. Stejně se asi nesejdeme. :-(
tak já nemůžu, něco mi do toho vlezlo. sorry....
Tradičně jen na chvilku. Ehm...no.. ;-)
Garret: Chtěl jsem to taky navrhnout. Takže jo. A klidně i trochu dřív.
co dneska? 20.30
Bodkin: What? Já zatím frčím single kariéru a nejlepší výkon s Chillim byl u mě na nějakým 12135. místě=D Haluzáku.
Bodkin: Velká gratulace. Věřím, že to jednou dotáhneš až na 2123.
Hah. Právě jsem se v tom prvním bombrunu (carnage) dostal na 2281. místo.
Jen se tak chválím.
Jen se tak chválím.
Say: V té pasáži jsem si všiml, že jsem možná jeden z mála, který ji dokáže projet, aniž bych to narval do sloupu, pokud mi ovšem k tomu nějaký "kamarád" nedopomůže. :-) Tam to totiž chce na začátku úplně ubrat plyn a jen zatáčet. Ideální je pak projet tím barem, kde je v tu chvíli naštěstí zavírací doba a nabrat v něm nitro o sklo. :-)
Chuck: Nabral jsem ji v pasážce po projetí zahrádky=D A tlačil až ven do zatáčky, kde mi ji sebraly schody. Max. rychlost tak 105 km/h.
Já měl včera záchvat smíchu dvakrát - poprvé při vyhození Psyxe za mantinel v lese před tou skálou a jeho pád do hlubin a podruhé když jsem vláčel Ugraugru ležícího na pravém boku za podvozek, opřel ho o nějaký sloup a pak jsem radši rychle ujel, aby mi to nějak neoplatil. Jo a pak jsem v jednom závodě viděl auto dělající přemety ve výšce korun stromů, no a nakonec to Say završil hláškou, že tahat před sebou lednici je fakt dřina. :-))
Garret: Mě se to včera povedlo dvakrát. Pokaždé s Bodkinem za řití. A žádný achiev... Akorát jeden mi přišel za vyhlídkový let Bulletem nad městem=D
To mi došlo že musim zatočit do protisměru, ale problém je že to prostě nestihnu, chuck se najednou zjeví a je to. On to má prostě syčák natrénovaný, u ostatních to občas rozchodim.
Garret: Právě že oproti dvojce se u UC tenhle manévr dá dělat mnohem snadněji a dotyčného před sebou hravě otočit o 90°, takže to stočení moc nepomůže. Proto ho tak rád používám. :-)
mně se nejvíce líbilo, jaxem po špatném nájezdu na rampu udělal kroutivé salto vpřed nad Psyxovou střechou a postavil jsem se zase na všechny 4. za to by měl být achievment :-)
jinak oproti taktice amerických policajtů se vyplatí stočit volant do protisměru tlaku, čímž se síly vyrovnají. neplatí to ale u silnějších aut, které ty lehčí přetlačí i tlakem vzduchu...
Ugraugra: To víš, praktika amerických policajtů. ;-) Ale funguje bezvadně! Akorát mi připadá, že Garret je vůči ní nějak imunní. :-x No, koneckonců i vůči všem dalším.
Chuck: No tvoje nejoblíbenější taktika je "přijed k ugrovi zezadu a otoč ho", grrrrr :)
Potvrdilo se pravidlo, že neplánované akce jsou nejlepší. Jo a koukám, že nejoblíbenější praktika jsou kleště. :-))
Jj, řádný tréning to vyžaduje. 90% času (kromě toho derby) jsem netušil co dělám.
Díky za hru, dneska se to povedlo.
Zaujímavé to je. Jen na mě moc rychlé... Chce to tréning.
Jsem úplně zplavenej, jak kdybych za tím autem utíkal! :-) Hoši, s konečnou platností kašleme na dvojku a jedeme tohle.
Eru: UC moc lidí nehraje, jestli najdeš dvě až pět her, tak je to moc... FO2 je hraný mnohem více.
Ok, zkusím se připojit.
Chuck: That's the spirit !
O.K., mám založeno a Bodkin čeká na startovní čáře.
A proč nechceš založit ty? Mě se líbí jaký vybíráš tratě a auta (nenápadný vlezdoprdelkování) :D
Snad nebudeme jen tři? Zdá se, že Sayovi se ta registrace nějak nepodařila. Á, on dorazil, tak založí on. :-)
Nejdřív musíš na Live a pak to hledání závodů. Do Carnage vůbec nezasahuj.
Nejdřív musíš na Live a pak to hledání závodů. Do Carnage vůbec nezasahuj.
Taky by mě zajímalo. Tipuju Carnage - Běžný závod - hledat závod - a tam vás najdu?
Chuck: Však víš že mě to nejde, musíš ty. A honem už se mi klepou ruce :D
Všichni, kromě Garreta, máme stejné nicky jako tady.
A jak toho dotyčného najdu?
Ty.
Kdo zakládá?
Ano, můj noťas má 2 grafické karty. Jednu na hraní a druhou na úsporný režim.
Aktualizovat? Je to třeba? Má to někde samoaktualizovací tlačítko?
Aktualizovat? Je to třeba? Má to někde samoaktualizovací tlačítko?
EDIT2: Natahuje aktualizaci, vypne hru, nahodí hlášku, že mám hru spouštět přes launcher.exe, spustím a scénář se opakuje. Prostě po přihlášení ke Carnage módu chce přihlášení.
Bodkin: Druhou GK? Jatka to budou...
EDIT: Tak už se to pohlo, aktualizuje...
Bodkin: Druhou GK? Jatka to budou...
EDIT: Tak už se to pohlo, aktualizuje...
A je to funkční. Stačilo zakázat druhou GK.
Say: Da, jsem takový masochista, že s tebou a chuckem budu hrát závodní hry, které nesnáším.
Bodkin: Mám to chápat tak, že se k nám připojíš? No tak to si vychutnám!
Btw, patch není potřeba?
Btw, patch není potřeba?
Say: Jo, to mi taky dělalo. Chvíli to nech. A zkus to až za chvíli.
Edit: A mě to teď píše, UC ne GFWL - Could not obtain native display resolution :-D
Profil se nepodařilo přihlásit ke službě LIVE. Mohly se vyskytnout potíže se sítí, nebo je služba Windows LIVE nedostupná.
WTF?
WTF?
Když jsem trénoval FO2, tak se bězně dalo připojit k cca 20-40 týmům (v závislosti na denní době). Kolik se jich běžně vyskytuje v UC?
Jestli se nepletu, tak email.
ID pro službu Windows live (ve hře) je nick nebo email, který jsem zadával při registraci u toho Xboxu?
Ano. GfW využívá stejné jádro systému a pro MS není Pc platforma prioritou, proto co může přenechává na již hotovém systému Xbox Live.
U mě je tohle hlavní důvod hned po regionálním omezení, proč GfW nesnáším. Akorát to přispívá ke zmatení (vážně, zkoušel někdo z MS otestovat tenhle systém na člověku mimo IT branži?).
Je normální, že se přihlašuji pod stránkami Xboxu, aniž bych s tím měl něco společného...?