Garret: Se ptáš, jako bys mě a JohnaCZ nepočítal. :-)
měl by někdo zájem o dnešní event, řekněme klasicky ve 20.30?
Já jo a kdyžtak opět ve 20.30 hod.
Nejel by někdo dneska? Kdykoliv?
JohnCZ: Správná činnost, chválím Tě. ;-) Mě taky vždycky mohlo trefit, když hned na začátku mě někdo hrozně aktivně musel otočit, jako kdyby si na to nemohl počkat až po pár stech metrech.
Mě vždycky někdo nabral na začátku a potom jsem už neměl šanci vás chytit. Dneska jsem měl na ty start breaky vyloženě smůlu. Jinak ok. Du zas na ten Dead Space :)
tak jasně, ty si na tom chvostu moc srandy neužiješ ;-), ale já měl dneska celkem dost dog fightů, hlavně ten předposlední byl o prsa...
To jsou ty pátky, ale jinak O.K., i když bývalo líp.
bez Psyxe mě to vyhrávání moc netěší, ale i tak dobrý... :-)
Snad nebudeme jen dva.
tak já založím už teď, tak do 21.00...
Ve 20.30 nebo 21.00 hod.?
Já bych jel taky. V kolik?
ne-e
Já určitě. A Ty dneska noční nemáš?
byl by zájem dnes večer?
Psyx: Já jsem ze začátku měl také problémy s chatem (nezobrazila se mi jeho nabídka pro aktivaci vlevo dole), ale jen, když jsem byl zakladatelem. Od té doby to přenechávám jiným. ;-)
Garret: Tak to je oboustranný, páč žádné tvoje příspěvky nevidím, pouze jak na tebe reaguje Chuck.
tak první autobusy jsem byl na telefonu a ty druhé jsem nepobral, co jsem to tam vlastně nastavil :-)
Psyx: a já si říkal, že jsi pořád ticho...
Psyx: a já si říkal, že jsi pořád ticho...
Teda dnes mi to přišlo slabší než obvykle, tím neříkám, že to byl propadák. Minimálně autobusy opět nezklamaly :-)
Docela mi vadí, že některé příspěvky v chatu se mi nezobrazují (nejspíš). Nebo snad komunikujete nějak mimochatově?
Ty autobusy byly dobrý no. Díky za hru. Bylo to supr, sry akorát za to žvanění. Nevím, co všechno bylo slyšet, ale aspoň se mi ten mikrák konečně povedl v GfWL vypnout.
Opět velmi likvidační závod, zvlášť když jsme se chopili autobusu. :-)) Ale kvalitativně neměl chybu. Koneckonců jako vždy. ;-)
Garret: Ultimate Carnage předpokládám? Jestli ano, jdu. A bratránek s nickem JackCZ by taky jel.
tak já zakládám, snad se nás tam sejdou aspoň... dva :-)
Chuck: Mám oba patche... ok, založ :)
Bursoft: Tak mám založit? Teď nevím, jestli tam máš ty oba patche.
Chuck: To je sice pravda, ale je rychlejší jak Road King... notak, už dlouho jsem nešrotoval plechy v FO2 :D
Bursoft: Ale nezapomeň, že Bullet GT je pomalejší než trojkové BMW. :-)
Chuck: A když tě nechám vyhrát?? :D
Jak znám Tvůj jízdní rambo styl, mám dojem, že ten nový lak by nebylo na co nastříkat. :-))
A co takhle jeden match ve FO2? Ti Road kinga přebarvím :D
JohnCZ: Mám na Road Kingu nový černý lak, takže až mě budeš předjíždět, tak bych prosil se auta nedotýkat. ;-)
Yes Sir ! *salutující smajlík*
Tyjo, já se už těším :)
Tyjo, já se už těším :)
Těch zítřejších 17.00 hod. jsem chtěl navrhnout, takže jsem pro. A znovu podporuji náhradního zakladatele Psyxe, pokud bychom hráli v době, kdy tu Garret nebude. A jakožto jeden z nejstarších to ode mě berte jako otcovský příkaz. :-))
Garret: To by bylo ok. Už se neskutečně těším až si s vámi zajezdím :)
jen pěkně potrénujte beze mě ;-)
tak další termín - zítra 17.00
tak další termín - zítra 17.00
Mohl, však už tu ten návrh padnul. Ale kdo se ujme této prokleté pozice?
Já mám takovou (asi kacířskou) myšlenku, že by mohl třeba založit hru někdo jiný? Nebo je snad zapotřebí veřejná IP, kterou nikdo nemá? :)
(Nechci Garreta nějak vyšachovat, jen se ptám)
(Nechci Garreta nějak vyšachovat, jen se ptám)
Škoda, že to dnes nevyšlo, docela rád bych zajezdil, tak někdo navrhněte další čas. Například zítra jsem k dispozici celé odpoledne.
Say: StarForce je svinstvo, to je pravda. Teď mi nedávno hrozně zaprasila comp hra Chrome SpecForce právě s touhle ochranou. To byl boj, protože mi to na Win7 udělalo docela paseku a ani nevím jak.
JohnCZ: Byť mám originálku, dvojku na disk nedám. StarForce prostě nechci=/ Ultimate mi už bohužel moc nebere noťas. Každopádně Bursoft má odpověď ve FlatOutu 1. Kdo se chce přidat ať píše tam=)
Say: Každý díl je v něčem skvělý. Od začátku se mi v jedničce líbí víc destrukce aut než u dvojek. Nevím ale čím to je. Také mě u jedničky více bavily minihry. Stejně tak mě u jedničky hrozně chytl ten hlavní song, co hraje u ukázky na začátku hry.
Za to UC je zase vyladěnější po herní stránce. Auta jsou o mnoho ovladatelnější a panďulák už konečné nevylítává z auta po každém sebemenším nárazu. Grafika je vylepšena a hra obsahuje více tratí a aut.
Jak říkám, oba dva díly mají pro a proti. Dvojku nepočítám, tu jsem moc nehrál.
Jak říkám, oba dva díly mají pro a proti. Dvojku nepočítám, tu jsem moc nehrál.
Say: Pravda, jednička je proti dvojce dost hardcore... ale sám mám rád každý díl jinak... každopádně, když mi řekneš, co je k tomu potřeba (tipuju, že valíš přes hamachi), tak si můžem dát match...
tak to necháme na jindy. ve třech a ještě k tomu bez Psyxe, to by bylo o ničem ;-)
Já už jsem doma, takže bych mohl.
Dneska to bohužel nevyjde:-(
tak nevím, dneska to moc nevypadá. zatím jsme "možná" tři. nikdo jiný?
NateLogan: Ani jedno není potřeba=P A taky preferuji první díl.
Já osobně mám také raději jedničku. Jenže ten zpropadený GfWL (který má i spousty výhod, vedle těch markantních nevýhod) je stokrát lepší něž nějaké polonefunkční GameSpy a navíc ta nekompatibilita různých verzí...
Chuck: Prdlajs... To je o zvyku=)