Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA World Cup: Germany 2006

2006 FIFA World Cup Germany, FIFA World Cup: Germany 2006 3D

24.04.2006
06.06.2006
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Zjednodušená verze hry FIFA World Cup: Germany 2006 pro mobilní konzole. Další z rozsáhlé série fotbalových her FIFA.

Ve hře si můžete vybrat jeden ze 127 licencovaných nároďáků napříč celým světem a přes kvalifikaci se dostat na Mistrovství světa a vyhrát ho. Můžete také začít rovnou hlavním turnajem, ve kterém si můžete vybrat jeden ze 32 týmů. V režimu Global Challenge vás čeká několik desítek slavných zápasů z historie MS. Vašim úkolem bude zvrátit daná utkání ve svůj prospěch. Za vstřelené góly a vyhrané zápasy dostanete body, za které si můžete nakupovat různé fotbalové suvenýry.

Před každým zápasem si můžete určit sestavu, rozestavení a strategii. Během hry můžete zavádět střídání nebo si prohlížet statistiky. Při hře lze hráče ovládat v osmi směrech a k dispozici jsou tlačítka pro přihrávku, změnu aktivního hráče, napadání a střelbu. Doba, po kterou tlačítko držíte stisknuté, určuje sílu, délku a typ střely. To umožňuje specifické pohyby, jako jsou výpady, křižné přihrávky, hlavičky, průnikové přihrávky a odkopy.

Na mobilní telefony vznikla ještě druhá, 3D verze hry. Má stejný obsah a hratelnost jako 2D verze, ale místo izometrické grafiky využívá 3D herní engine, který umožňuje různé úhly pohledu a úrovně přiblížení.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.