@ph4nt0mgh0sT (25.09.2025 10:34): Jo, tak to mě nenapadlo vypnout. Vyzkoušim, díky.
@Korbitch (23.09.2025 09:47): Nepouzivas nahodou Nvidia Reflex? Slysel jsem ze to je rozbite a zpusobuje to stutters v teto hre.
Pořád nikdo nic? No, tak já začnu. Momentálně je pro mě hra nehratelná. Bez upscalu se moje snímky pohybují kolem 35 fps. Na to, že doporučená karta má být 3070ti to jede teda na 3070 dost blbě. Jakmile zapnu jakýkoliv upscale, dosáhnu sice na 60fps a k poklesu nedochází nijak dramaticky, ale dochází ke dvěma věcem. V první řadě, téměř neustálý stuttering, kdy aniž by klesly fps dochází k trhání obrazu. Zvlášť jízda autem je doslova hrozná. A následně dochází při vstupu do určitých lokací k propadu fps až na 25 a už se to nehne. Souboj s chimérou na radnici byl fakt kůl. Taková stroboskop párty. Ano, můj pc už není žádný dělo, ale parametry pro to splňuju. Určitě natolik, aby mi to jelo líp než 35 bez DLSS. A že Budu mít ty samé bugy jako při Dying Light 2, to jsem nečekal vůbec.