@Garret (20.10.2025 12:16): Hele nevim, hraju to sám a nemám potřebu tam chodit. Když už na ně narazim v noci, tak se ze mě stává malá hysterická holčička až do save housu. A vzhledem k tomu, že to je úkol, tak se stejně tutově něco zesere, budeš muset utéct a pak jich bude ještě plno venku. Vyber si :D
@Korbitch (20.10.2025 11:28): v jedničce jsem tam chodil v noci, hnízda byly prázdné, protože volatylové běhali venku. to v Beastu nefunguje?
Takže si to shrneme... Chtějí po mně, abych vlezl do hnízda volatilů, ale ve hře nejdou vyrábět UV světlice. Nebo minimálně nemám nákres. Ale co jsem hledal, tak ve hře fakt asi není. Jako ano, máte tu sice granátomet, plamenomet a jiný srandy, ale vynechat UV světlice... Dobře no.
Hodně se mi líbilo, že opravili neduh z dvojky, kde byli zombíci skoro na stejné úrovni jako Aiden a člověk vlastně nikdy nebyl OP. Tady to upravili tak, že každá lokace má danou úroveň od 1 do 11, takže v oblasti s úrovní 6 byl Kyle s levelem 9 vlastně docela The Beast. A najednou, ke konci příběhu, se level celé mapy zvýší na 11 a zombíci najednou vydrží 5 ran jako na začátku. Proč? Progress v "RPG" systému smazaný jen tak a vylepšování plánků v podstatě k ničemu.
@ph4nt0mgh0sT (25.09.2025 10:34): Jo, tak to mě nenapadlo vypnout. Vyzkoušim, díky.
EDIT:
Tak jsem vypnul reflex. Dnes byl ještě jeden update. DLSS na kvalitu, nastavení vysoký. Čistý, plynulý, žádný zádrby. Jede to fajn.
EDIT:
@Korbitch (23.09.2025 09:47): Nepouzivas nahodou Nvidia Reflex? Slysel jsem ze to je rozbite a zpusobuje to stutters v teto hre.
Pořád nikdo nic? No, tak já začnu. Momentálně je pro mě hra nehratelná. Bez upscalu se moje snímky pohybují kolem 35 fps. Na to, že doporučená karta má být 3070ti to jede teda na 3070 dost blbě. Jakmile zapnu jakýkoliv upscale, dosáhnu sice na 60fps a k poklesu nedochází nijak dramaticky, ale dochází ke dvěma věcem. V první řadě, téměř neustálý stuttering, kdy aniž by klesly fps dochází k trhání obrazu. Zvlášť jízda autem je doslova hrozná. A následně dochází při vstupu do určitých lokací k propadu fps až na 25 a už se to nehne. Souboj s chimérou na radnici byl fakt kůl. Taková stroboskop párty. Ano, můj pc už není žádný dělo, ale parametry pro to splňuju. Určitě natolik, aby mi to jelo líp než 35 bez DLSS. A že Budu mít ty samé bugy jako při Dying Light 2, to jsem nečekal vůbec.