Death Wish je modifikace do hry Blood, která původně vyšla koncem roku 2011.
Obsahuje několik desítek nových úrovní, v trojici až čtveřici samostatných epizod. K tomu má i některé nové zvukové efekty, hlasové projevy a cutscény. Její autor v následujících letech na titulu stále usilovně pracoval a vydával další verze. Hra má zajištěnu plnou kompatibilitu BuildGDX portu i novější revize základní hry Blood: Fresh Supply z roku 2019.
Tchernobog se znovu pokouší vstát z hrobu a jde mu o ovládnutí Země. Je jen na Calebovi, aby se ho opět pokusil zastavit, a to s extrémní silou.
Hratelnost čerpá z většiny prvků známých ze základní hry z roku 1997, ale v notně rozšířeném a pozměněném pojetí. To zahrnuje jak rozsah jednotlivých úrovní, tak i akci s protivníky. Protkanou též hledáním klíčů k nepřístupným oblastem, čelení výzvám v průchodu danými lokalitami, dávání si pozor na bosse, uplatňováním orientačních smyslů k využití prostředí a přítomné nelinearity.
Příběh stojí na sbírání svazků, ukrývajících různé informace o pozadí zdejšího světa. Dále se tu objevuje duch Tchernoboga, smějící se hráči strašidelným, až dramatickým tónem hlasu. A útočící na něho v průběhu hraní ohnivými koulemi.
Do odkazů vložen link na instrukce k nainstalování modifikace do GOG verze hry. Já před lety postupoval takto a fungovalo to.
V případě BuildGDX portu stačí mít ve složce rozbalené jeho soubory a jsou-li dostupné další součásti, tuším Java, hra se normálně zapne kliknutím na spouštěcí soubor zmíněného portu.