Dotaz - proč má DLC uvedeno PS4/PS5 verzi, ale původní II to nemá? Pokud to chápu správně, tak PS4/PS5 verze je jen Dark Souls II: Scholar of the First Sin, který už DLC obsahuje.
@adam.kulhanek (23.01.2026 13:53): Za mňa každopádne najväčšia bolesť z celej dvojky s DLC boli dvaja poslední bossovia v druhom DLC v Bruma Tower, to bolo strašné sebamrskačstvo a utrpenie. Ktovie ako by som to dal teraz, keď už mám za sebou viac soulsoviek a nešiel by som ten dex build, ktorý bol podľa mňa v tej hre prekliaty oproti STR alebo quality.
@Tulareanus (23.01.2026 12:05): JJ, při mém prvním průchodu mi Gargoylové také slušně zatápěli. Teď jsem ale měl strength build a podařilo se mi je porazit na první nebo druhý pokus, možná se štěstím. :)
@adam.kulhanek (23.01.2026 09:25): No pri nich je to už tradičnejšie. Ale toto, čo som písal bolo vyhlásenie jedného z vývojárov. Snaha o multiplayer bossa bola ešte v originálnej hre, Belfry Gargoyles. To keď som dával sám s Dex postavou bolo strašné peklo, kde som strávil niekoľko hodín, lebo nielen od cca polky života začali len dookola spamovať ohnivý dych, ale ešte nenávidím na dvojke to, že durability dex zbraní je extrémne nízke a pritom hráč dáva rýchlejšie a viac útokov, čiže v praxi som zažíval často situácie, že som potreboval ako quick item repair powder, ktorý som použil aj 2x za boss fight.
@Tulareanus (23.01.2026 08:54): Je to možné. V dalších rozšířeních to pak bude možná podobné u Blue Smeltera a King's Pets, kteří jsou jakoby mimo hlavní linku rozšíření.
@adam.kulhanek (komentář): ten boss fight s trojicou bol vraj ich koncept pre "boss fight koncept pre skupinu živých hráčov", ale tiež som to dával sám a vedela to byť solídna frustrácia.