Tři roky po první modernizované verzi hry vychází zbrusu nové CSM 25. Přináší dosud největší množství aktualizací v sérii. Byla vylepšena grafika, inspirovaná původní verzí hry, aktualizovány klubové poháry a reprezentační turnaje, přibyla možnost hrát v soutěžích pod úrovní třetí ligy. Můžete se ujmout klubů hrajících MSFL, ČFL či dokonce mužstva z divize. Dále byla prohloubena spolupráce mezi A a B týmy, přidána asijská Ligu mistrů, ME do 21 let nebo rozšíření na 50 sezón.
Znovu čeká relativně jednoduchá správa některého oblíbeného týmu a jeho cesta k výšinám pod hráčovým manažerským vedením. Součástí je také dosud největší aktualizace soupisek v historii hry. Zahrát si můžete ve 236 ligách světa s až 90 tisíci skutečnými hráči. Tváří hry je záložník Baníku Ostrava Daniel Holzer, který je dlouholetým fanouškem série CSM.
@Red (12.03.2025 20:11): a já s Pardubicema.:-D
Pro: Hloubka manažerského systému, možnost modování a úpravy databáze, autenticita českého fotbalu, pravidelné aktualizace, aktivní komunita, nízké nároky na hardware
Proti: starší grafika, chybějící audiovizuální prvky, občas slabší AI, některé mechaniky mohou působit zastarale, pouze v českém jazyce