jsou tam nová videjka a když jsem viděl, že Caleb má žlutobílé oči a Ophelia menší kozy, tak CENZUROVÁNO kdyby ti lemplové radši vylepšili textury, aby nebyly furt rozpixelované...
@Syndrom (08.12.2025 17:24): Warnerbors si určite zapýtali za ten zdroják, a preto je to o dobrých 10€ drahšie, než by malo.
A súhlasím, tá zľava pre vlastníkov Fresh Supply by mala byť permanentná - ja som mal štastie a vychytal to v zľave za necelých 10€ hneď v predpredaji, čo je úplne v poriadku cena, ale 30€ by sa mi za to platiť nechcelo.
dohrano na well done; Civvie na tom asi neco najde, ale co pamatuju z remastru 2019, tak se to ted lip ovlada i vypada, archivovali zdrojak, staci jen trochu sladit zvukove stopy a dat tam normalni system vyberu urovni; tech 500 Kc dohromady za Fresh i Refreshed je nic moc kauf, zvlast jen v ramci predobjednavek, coz je spatne, Quake II (2023) byl uchopeny lip, ale je to proste Blood a Monolith, tak co nadelas
Jsem trochu zklamaný, že tam není in game mod galerie. Jako obsahu je tam i tak dost. Vyladili to lépe pro gamepady, atd.
@Tarhiel (22.10.2025 00:06): ono tam prý jde i o právní záležitosti povídali v nějakém videu na YouTube.
@Feidias (21.10.2025 20:28): Hej, tiež som počul, že Fresh Supply nie je úplne dopatchovaný, lebo to vtedy zahatalo Atari (ktoré ich vtedy, myslím, ešte nevlastnilo) - možno to pociťovali ako taký rest voči hráčom, tak to spravili ešte raz a poriadne.
Nič to však nemení na tom, že je to trochu mätúce mať 2 remastery tej istej hry v relatívne krátkej dobe od tej istej firmy (!) a nedať to ako upgrade/DLC (kľudne platený) k tej pôvodnej.
@Tarhiel (21.10.2025 19:21): no já to hraju na ROG Ally a Fresh Supply na to úplně optimalizované nebylo. Když chceš třeba uložit pozici, tak potřebuješ klávesnici, takže si musíš vyvolat tu na obrazovku, což je vopruz. Doom remaster už toto má vychytané. To jsou pro mě ty drobnosti kvůli kterým je dobré, že to dělají.
Bude to super, původní hra, datadisky a nejlepší lidový obsah a pěkně vymazlený, co víc chtít ;)
@Feidias (21.10.2025 19:04): Tiež sa teším, vraj to celé prepísali od piky (ak som to správne pochopil, tak Fresh Supply bol postavený na reverse engineered zdrojovom kóde, toto postavili na samotnom zdrojovom kóde, jediné, čo prebrali z Fresh Supply je collision code), tak osom zvedavý, lebo môjmu laickému oku sa už Fresh Supply hral dobre.
Jsem tu první těšící se malý Jarda