ArmA II: Army of the Czech Republic ArmA II: Army of the Czech Republic ArmA II: Army of the Czech Republic Arma 2: Army of the Czech Republic Arma 2: Army of the Czech Republic Arma 2: Army of the Czech Republic Arma 2: Army of the Czech Republic ArmA II: Armáda České republiky ArmA II: Armáda České republiky

ArmA II: Armáda České republiky

ARMA II: Army of the Czech Republic, ArmA II: Armáda České republiky

ArmA II: Army of the Czech Republic, ArmA 2: Army of the Czech Republic

ArmA II: Army of the Czech Republic, ArmA 2: Army of the Czech Republic

30.07.2012
ArmA II: Armáda České republiky ArmA II: Armáda České republiky ArmA II: Armáda České republiky ArmA II: Armáda České republiky ArmA II: Armáda České republiky ArmA II: Armáda České republiky ArmA II: Armáda České republiky ArmA II: Armáda České republiky ArmA II: Armáda České republiky
simulátor > nezařazeno

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření
ano ano ano ano ano ano ano ano ano

DLC k ArmA 2: Combinned Operations (spojení ArmA II a ArmA II: Operation Arrowhead), které do hry přidává jednotky armády České Republiky a kampaň o devíti misích odehrávající se na dvou nových terénech - Bystřici a Bukovině. Mezi nově přidanou techniku patří například transportér Pandur, pouštní transportér Dingo, náklaďák T810, stíhačka L-159 Alca, BVP, modernizovaná verze tanku T72, české verze vrtulníků Mi-24 a Mi-17. Přídavek zároveň přidává i nové zbraně jako 805 BREN a Scorpion EVO. Dalšími novinkami je možnost zatopení jakékoliv oblasti na mapě a využití pátracího psa.

Občanská válka v Bystrici se blíží ke svému konci, ale milice plukovníka Mijoviče stále terorizuje místní obyvatelstvo. Proto jsou do oblasti vyslány české jednotky, aby obnovily pořádek. Navíc čeští vojáci v Tákistánu musí bránit projekty na obnovu země.

DLC je možné vyzkoušet v lite verzi, která je zdarma, ale neobsahuje mise a modely mají horší kvalitu textur a zvuků.

DLC k Arma 2: Combined Operations (spojení ArmA II a ArmA II: Operation Arrowhead), které do hry přidává jednotky armády České Republiky a kampaň o devíti misích odehrávající se na dvou nových terénech - Bystřici a Bukovině. Mezi nově přidanou techniku patří například transportér Pandur, pouštní transportér Dingo, náklaďák T810, stíhačka L-159 Alca, BVP, modernizovaná verze tanku T72, české verze vrtulníků Mi-24 a Mi-17. Přídavek zároveň přidává i nové zbraně jako 805 BREN a Scorpion EVO. Dalšími novinkami je možnost zatopení jakékoliv oblasti na mapě a využití pátracího psa.

DLC k Arma 2: Combined Operations (spojení ArmA II a ArmA II: Operation Arrowhead), které do hry přidává jednotky armády České Republiky a kampaň o devíti misích odehrávající se na dvou nových terénech - Bystřici (60 kilometrů čtverečních) a Bukovině (24 kilometrů čeverečních). Mezi nově přidanou techniku patří například transportér Pandur, pouštní transportér Dingo, náklaďák T810, stíhačka L-159 Alca, BVP, modernizovaná verze tanku T72, české verze vrtulníků Mi-24 a Mi-17. Přídavek zároveň přidává i nové zbraně jako 805 BREN a Scorpion EVO. Dalšími novinkami je možnost zatopení jakékoliv oblasti na mapě a využití pátracího psa.

DLC k Arma 2: Combined Operations (spojení ArmA II a ArmA II: Operation Arrowhead), které do hry přidává jednotky armády České Republiky a kampaň o devíti misích odehrávající se na dvou nových terénech - Bystřici (60 kilometrů čtverečních) a Bukovině (24 kilometrů čtverečních). Mezi nově přidanou techniku patří například transportér Pandur, pouštní transportér Dingo, náklaďák T810, stíhačka L-159 Alca, BVP, modernizovaná verze tanku T72, české verze vrtulníků Mi-24 a Mi-17. Přídavek zároveň přidává i nové zbraně jako 805 BREN a Scorpion EVO. Dalšími novinkami je možnost zatopení jakékoliv oblasti na mapě a využití pátracího psa.