Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

1943: Deadly Desert

09.12.2016
30.01.2018
95
1 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
free to play
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

“1943 – a hot, dusty wind sweeps through the camp. Scouts report of heavy Wehrmacht forces. The desert fox is rapidly pushing towards the western oasis. All combat-ready British troops are on high alert to fend off the invasion. At the same time, the Axis powers are preparing the assault on a vital resupply center. En route to their next battle, with heavy tanks, artillery and supply vehicles. Which side will you choose?”

Válečná strategie zavádějící hráče do severoafrických pouští roku 1943, kde probíhají tvrdé boje mezí spojeneckými a německými vojsky. Titul servíruje 24 misí ve scénářích rozdělených do osmi kampaní pro jednoho hráče, přítomen je však i online multiplayer v režimu PvP. Válčící strany se střetávají na hexových mapách s jednotkami pěchoty, dělostřelectva, tankových divizí i letecké podpory. Každá ze stran může takticky využívat terénu jako defenzivního bonusu, hráči mohou také budovat zákopy nebo klást skrytě nepříteli miny do cesty.

Zásadní roli ve hře hraje schopnost zacházení se vzácnými zásobami. Každý zbytečný výstřel se může podepsat na tom, že v rozhodující ofenzívě bude chybět munice a každý pohyb tanku způsobuje spotřebu drahocenného paliva, které může chybět při protiútoku. Zásoby mohou hráči doplnit v obchodě nebo vyměnit za zlato získané automaticky za každého zabitého protivníka nebo zničenou nepřátelskou jednotku. Tato měna slouží také pro nábor čerstvých jednotek.

Mobilní verze hry na platformy iOS a Android byla vydána jako F2P s nákupy v aplikaci, pozdější PC verze je placená a neobsahuje reklamy.


Poslední diskuzní příspěvek


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.