Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

1942: Pacific Front

05.02.2015
18.03.2015
95
1 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
free to play
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ne

1942. World War 2. You and your troops are on duty near the Pacific – and there can only be one winner…

Pokračování mobilní válečné strategie 1941: Frozen Front, která hráče z bojů na východní frontě posunuje geograficky ještě více na východ a v čase o jeden rok dále. Proti předcházející hře se samozřejmě změnila lokalita a mapy, stejně jako hlavní znesvářené strany, kterými je nyní japonská armáda a americké jednotky. K dispozici jsou nové typy vojska, kromě pozemních oddílů a výsadkářů hráči mohou ocenit námořní jednotky s různými druhy ponorek, bitevních a letadlových lodí či leteckou bombardovací a stíhací podporu.

Hra funguje na principech tahové strategie , kde každý hráč za jeden z mezi sebou válčících národů začíná v protilehlém rohu rozlehlé mapy na hexových polích. Stejně jako v předchůdci je velká část úspěchu založená na taktice a využívání terénu ve vlastní prospěch. V tomto smyslu se dostávají hráčům do rukou širší možnosti práce s vlastními jednotkami při vyloďování mezi jednotlivými ostrovy a střídající se boje na pevnině, na moři i ve vzduchu.


Poslední diskuzní příspěvek

@Shoggot (23.04.2020 14:18): no dobře, možná trochu ale stejně mu to doporučím a vlastně i Tobě! Ty jsi také ten strategický mág co s tak vzpomínám, ne? Na telefony, tablety seženeš těžko něco lepšího.

Samozřejmě, také tam mám MagicDOS a Panzer General ale to ovládání není holt stavěno na dotykové.

PS: hezká ikonka. :)

Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.