Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

1080° Snowboarding

TenEighty Snowboarding

01.04.1998
28.01.2008
31.12.2015
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

1080° Snowboarding je snowboardová hra, kterou vyvinula a vydala firma Nintendo. Ve hře máte na výběr z pěti různých snowboardistů a šesti herních režimů, mezi které patří dva trikové režimy (soutěž a trick attack), závod s oponenty, závod s časem, multiplayer a tréninkový režim.

Ve hře máte k dispozici 25 různých triků a body jsou vám přidělovány dle složitosti triků a jejich časové náročnosti. Na výběr je zpočátku ze snowboardistů japonské, kanadské, americké a britské národnosti, z nichž každý si může ještě vybrat z osmi prken, a každý z nich má určité dovednosti (hmotnost, obratnost, rychlost a techniku) a schopnosti a hodí se na jiné režimy hry. Další tři snowboardisty můžete odemknout postupem času, pokud dokončíte určité úrovně hry.

Hra vyhrála cenu Academy of Interactive Arts & Sciences za nejlepší konzolovou sportovní hru roku 1999. Dále byla označena za nejpřesvědčivější ztvárnění snowboardování své doby.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.