Články

RSS

Nejočekávanější hry roku 2015 - 2. část

Takže po shrnutí her mimo TOP 20 se dneska podíváme na první dvacítku.


Nejočekávanější hry roku 2015 - 1. část

Rok se s rokem sešel a my tady máme už třetí ročník ankety o nejočekávanější hry uživatelů DH pro nadcházející rok, a potažmo i těch příštích.


Prosincová nadílka Databáze her 2014

Jak už se na Databázi stalo pěkným zvykem, je tady další ročník naší prosincové nadílky, ve které budete moci získat celou řadu zajímavých her.


Getaway - Útěk z vězení

Když zazní slova jako zákys, hint, bug nebo cheat, většinu lidí na DH napadne, že se mluví o PC hrách. Ne každý si ale asi dokáže představit, že toto všechno může prožít na vlastní kůži, tím myslím v reálu, na živo, bez gamepadu nebo klávesnice s myší.


ObCast DH (4. díl) - O sběratelství s ViRusem

Ve čtvrtém díle jsme poprvé přivítali hosta a musíme říct, že to opravdu stálo za to. ViRus odhalil spoustu zajímavých informací a příhod ze života sběratele, takže pokud vás tato tématika zajímá, minimálně jeho sekci nemůžete minout. ;-) Část jeho sbírky jsme také natočili a ve videu najdete záběry na ty nejzajímavější kousky (kterých bylo opravdu požehnaně).


ObCast DH (3. díl) - Early access na DH, Oculus Rift, odklady her

Tentokrát jsme si popovídali o finální podobě early access her na Databázi, nových technologiích v Soulbound Games (v čele s Oculus Riftem) a také o (ne)slavných odkladech her.


ObCast DH (2. díl)

Tentokrát jsme si popovídali o kickstarteru Kingdom Come: Deliverance, mobilní hře Street Run od Soulbound Games a v neposlední řadě také o změně pravidel na DH. A mimo to jsme se také snažili zahrnout vaše připomínky z minula...


Interview - Dex

Dnes vyzpovídáme Jana Jirkovského, jednoho z tvůrců českého kyberpunkového RPGčka Dex, které uspělo na Kickstarteru.


ObCast DH (1. díl)

Když jsme ve vánočním přání slibovali na rok 2014 nějaká ta překvapení, jedno konkrétní už mělo docela reálné obrysy a upřímně jsme se ho nemohli dočkat.


Interview - CRPG Addict

První z řady interview se zajímavými lidmi z herní scény. Náš seriál startuje u jednoho závisláka z Ameriky, který se začne potit a těžce oddychovat pokaždé, když nedostane svojí denní dávku "er-pé-géčka"!