Worms Reloaded Worms Reloaded Worms Reloaded Worms Reloaded Worms Reloaded Worms Reloaded Worms Reloaded Worms Reloaded
strategie > tahová strategie *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano ano ano

Worms Reloaded není ani tak pokračováním, jako spíš remakem všeho, co jsme měli na starých Wormsech rádi. Přidává pouze nové mise, nadupanou 2D grafiku a kompatibilitu s moderními systémy a hardwarem.

Hra obsahuje přes 60 single-playerových úrovní a nekončící zábavu v multiplayeru u jednoho počítače i po internet. K dispozici je jak klasický deatchmatch, tak nové módy jako je Warzone (vhodný pro pokročilé hráče) nebo Bodycount (kde se bude hráč bránit s jedním červem vlnám nepřátel). Dále nechybí intuitivní editor a generátor map. Editovat lze i skiny červíků. Hráč může měnit hlas, herní interface, typ domovského hradu, vítězné tanečky, klobouky a dokonce i barvu kůže.

Za každou dokončenou misi (včetně tutoriálu) hráč dostává určitý finanční obnos, za který si lze "kupovat" nové kampaně, hrady, klobouky, atp. Nechybí ani oblíbené achievementy zprostředkované platformou Steam.

Hra obsahuje přes 30 single-playerových úrovní a nekončící zábavu v multiplayeru u jednoho počítače nebo přes internet. K dispozici je jak klasický deatchmatch, tak nové módy jako je Warzone (vhodný pro pokročilé hráče) nebo Bodycount (kde se bude hráč bránit s jedním červem vlnám nepřátel). Dále nechybí intuitivní editor a generátor map. Editovat lze i skiny červíků. Hráč může měnit hlas, herní interface, typ domovského hradu, vítězné tanečky, klobouky a dokonce i barvu kůže.

Ke hře vyšlo několik dodatečných misí ve formě čtyř balíčkových DLC - Puzzle Pack, Forts Pack, Retro Pack a Time Attack Pack. Tyto DLC byly později společně se základní hrou a s pár před objednávkovými doplňky vydány v kompletní digitální edici "Worms Reloaded: Game of the Year Edition"

Hra obsahuje přes 30 singleplayerových úrovní a nekončící zábavu v multiplayeru u jednoho počítače nebo přes internet. K dispozici je jak klasický deathmatch, tak nové módy jako je Warzone (vhodný pro pokročilé hráče) nebo Bodycount (kde se bude hráč bránit s jedním červem vlnám nepřátel). Dále nechybí intuitivní editor a generátor map. Editovat lze i skiny červíků. Hráč může měnit hlas, herní interface, typ domovského hradu, vítězné tanečky, klobouky a dokonce i barvu kůže.

Za každou dokončenou misi (včetně tutoriálu) hráč dostává určitý finanční obnos, za který si lze "kupovat" nové kampaně, hrady, klobouky atp. Nechybí ani oblíbené achievementy zprostředkované platformou Steam.

Ke hře vyšlo několik dodatečných misí ve formě čtyř balíčkových DLC - Puzzle Pack, Forts Pack, Retro Pack a Time Attack Pack. Tato DLC byla později společně se základní hrou a s pár předobjednávkovými doplňky vydána v kompletní digitální edici "Worms Reloaded: Game of the Year Edition".